Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

1η Ιουλίου

Με την ευκαιρία της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας από την Κυπριακή Δημοκρατία την 1ην
Ιουλίου, έχει λεχθεί ότι υπό κανονικές συνθήκες, η Προεδρεύουσα χώρα δεν προωθεί εθνικά της θέματα. Εντούτοις, επειδή η Κυπριακή Δημοκρατία αντιμετωπίζει το πρόβλημα της παράνομης Τουρκικής εισβολής και στρατιωτικής κατοχής σχεδόν του 40% του εδάφους της, πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζει καμιά άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, εμείς η Κοινωνία των Πολιτών αξιοποιώντας την παρουσία των Ευρωπαίων εταίρων στη χώρα μας προγραμματίζουμε διάφορες εκδηλώσεις για ενημέρωση τους όσον αφορά τη συνεχιζόμενη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας από την Τουρκία.
Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει την 1ην Ιουλίου με συνάθροιση στις 9:30 στον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη και στις 10:00, θα ακολουθήσει πορεία προς το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου με κύριο αίτημα την εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους Κυπρίους. Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας όπως δώσουν μαζικά το παρών τους
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο διαδικτυακός φορέας Αμμόχωστος Επιστρέφω μαζί με τα προσφυγικά σωματεία Ελεύθερη Ενιαία Καρπασία και Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας και  υποστηρίζεται από πληθώρα άλλων διαδικτυακών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο