Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Λαϊκή επανάσταση τρέμουν στην Κυβέρνηση

Έντονος είναι ο φόβος εντός της κυβέρνησης για έναν γενικευμένο ξεσηκωμό των πολιτών εν όψει των νέου πακέτου των μέτρων.


Πλήθος βουλευτών του κυβερνητικού συνασπισμού μάλιστα, χρησιμοποιούν φράσεις που δίνουν και παίρνουν στο καφενείο της Βουλής, όπως …«θα μας πάρουν με τις πέτρες», …«δε θα τολμήσουμε να ξαναπατήσουμε στην περιφέρεια μας», …«ποιος ήρωας θα παρευρεθεί στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου» …και άλλα πολλά σχόλια αυτού του είδους!
Εμείς στο Newsbomb.gr αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τους ίδιους τους πολίτες για το πως βλέπουν τα μέτρα που ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση και στην πλειοψηφία τους όχι μόνο μας περιγράφουν την απελπιστική κατάσταση που έχει περιέλθει η αγορά, αλλά και ότι δεν τους μένει τίποτε άλλο από την …λαϊκή επανάσταση!
Δεν είναι λίγοι αυτοί που το είπαν και σίγουρα δεν είναι λίγοι αυτοί που το περιμένουν να συμβεί αυτό, εάν  τα μέτρα αυτά που επιβάλει η Τρόικα, τα επιβάλει με τη σειρά της και η κυβέρνηση στον λαό! …Το επίσης σίγουρο είναι, ότι σε μία τέτοια περίπτωση η δανειστές μας είναι …αδιανόητο να πιστεύουν, ότι μετά θα πάρουν πίσω έστω και ένα λεπτό του ευρώ, όσο εξίσου αδιανόητο είναι να πιστεύουν στον κυβερνητικό συνασπισμό , ότι ο κόσμος θα ανεχτεί έτσι απλά …τον αργό του θάνατο, δίχως να αντιδράσει καθόλου!
Το μέγα ερώτημα, όμως που και οι πιο απλοί πολίτες απευθύνουν, είναι σε μία τέτοια περίπτωση ….ποιος θα ήταν ο κερδισμένος; …και γιατί να φέρνουν τον κόσμο σε αυτό το σημείο απελπισίας και αγανάκτησης; …Μοιραία είναι ένα ύστατο ερώτημα που το απευθύνουμε και εμείς στους πολιτικούς μας ….μήπως και το ακούσουν!

Newsbomb

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο