Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ενημερωτική Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με εκπροσώπους της Δ.Ε. Θίσβης.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, επιθυμώντας την αγαστή συνεργασία με όλα τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των δημοτών, έχει προγραμματίσει μια σειρά επισκέψεων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Τρίτης επισκέφτηκε την Τ.Κ. Δομβραίνας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη των Τοπικών Συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θίσβης Σκαλής Γιώργος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μίχας Πέτρος, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Δομβραίνας Κιούσης Γιώργος, Ξηρονομής Κεφαλάς Στάθης, Ελλοπίας Σύρος Λουκάς, Θίσβης Καρβούνης Λουκάς, Χωστίων Τριάντη Κων/να και  οι Τοπικοί Σύμβουλοι Νίκας Κ., Χαλίκος Ν., Πέτραινας Γ, Σάλτας Χρ, Μιχάλης Δ., Μποκούζης Σ. καθώς και κάτοικοι της Δ.Ε. Θίσβης που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων τους ενημέρωσε αναλυτικά για τα οικονομικά θέματα που απασχολούν το Δήμο και για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στην περιοχή τους, ζητώντας τους, όπως είπε χαρακτηριστικά : « Να το παλέψουμε μαζί. Θέλω να αντιλήφθητε ότι είμαστε σε μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, κάνουμε προσπάθειες για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, όμως θέλω να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας, είμαστε εδώ και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για αυτό το Δήμο και τους πολίτες του».

Παράλληλα ζήτησε από τον κάθε ένα ξεχωριστά  να αναφέρει τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει στις κοινότητές τους για να σχηματίσει καλύτερη εικόνα για τις ανάγκες της περιοχής. Έγινε καταγραφή αυτών προκειμένου να προγραμματιστούν στο μέλλον για την επίλυσή τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο