Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανέβασε την εφαρμογή μέσω της οποίας θα εισπράττουμε την επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο.

«Καλωσήλθατε στην Εφαρμογή Χορήγησης Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης. Μέσα από αυτή την εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλλετε Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος, λειτουργώντας ως Δικαιούχος / Υποψήφιος Δικαιούχος του Επιδόματος ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας λειτουργώντας ως Διαχειριστής-Εκπρόσωπος των ενοίκων της»


Πριν από λίγο, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανέβασε την εφαρμογή μέσω της οποίας θα εισπράττουμε την επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο. Για να περιηγηθείτε στην εφαρμογή, θα χρειαστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας στο σύστημα Taxis. Για άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα κάντε κλικ εδώ:

Προσοχή όμως: Προς το παρόν, η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει ΜΟΝΟ για τους διαχειριστές των πολυκατοικιών και όχι για τα φυσικά πρόσωπα που θέλουν να αιτηθούν οι ίδιοι επιστροφή φόρου για το πετρέλαιό τους. Σε λίγες ημέρες, θα ενεργοποιηθεί και το δεύτερο (και σημαντικότερο) σκέλος το οποίο βεβαίως αφορά όλη τη χώρα που μένει σε μονοκατοικία και όχι σε πολυκατοικία. Επίσης, μην περιμένετε οδηγίες χρήσεως. Και αυτές είναι υπό κατασκευή.
Οι διαχειριστές
Η εφαρμογή ζητάει από τους διαχειριστές των πολυκατοικιών, να «δώσουν τον Αριθμό Παροχής της ΔΕΗ, και να φροντίσουν να τον γνωστοποιήσουν και στους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας. Βάζοντας τον αριθμό της παροχής (είναι τα πρώτα εννέα ψηφία που αναγράφονται στον λογαριασμό) το σύστημα εντοπίζει αυτόματα τη διεύθυνση της πολυκατοικίας. Ο διαχειριστής καλείται στη συνέχεια να δηλώσει τον αριθμό του διαμερίσματος που έχει ο καθένας, το ονοματεπώνυμο του ενοίκου, τον όροφο και τα χιλιοστά θέρμανσης, όπως προκύπτουν από τον πίνακα των κοινοχρήστων.

fpress.grΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο