Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:"Βοήθα Παναγιά" ,γιατί το "Δόξα τω Θεώ " θ΄αργήσει πολύ. Έρχονται οι περικοπές

Η φωτογραφία του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου είναι “σημαδιακή”. “Ο Θεός να βάλει το χέρι του” και για τις Ένοπλες Δυνάμεις, στις οποίες το κλίμα είναι εκρηκτικό και δύσκολα μπορεί να υπάρξει εκτόνωση.


Η αναμονή για την επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών μέτρων μοιάζει για τους στρατιωτικούς σαν την αναμονή “ανακοίνωσης θανατικής ποινής”. Και σ΄ ότι αφορά στα οικονομικά τους οι περικοπές που έρχονται είναι δεδομένο ότι οδηγούν σε “οικονομική ασφυξία”.

Το χειρότερο όλων είναι ότι από τα μέσα Σεπτεμβρίου ,αμέσως μετά από τη συγκέντρωση και την πορεία των στρατιωτικών το θέμα των περικοπών στις ΕΔ, έχει “θαφτεί” και κανένας από την κυβέρνηση δεν κάνει τη παραμικρή αναφορά. Αυτό αφορά κυρίως στην ηγεσία του ΥΕΘΑ.

Η σιωπή είναι…εκκωφαντική και το μήνυμα που στέλνει είναι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το θετικότερο σ΄ ότι αφορά στις περικοπές των μισθών στρατιωτικών.

Το ζητούμενο πια είναι αν αυτές θα είναι μεταξύ 6 και 7,5% όπως έχει επί της ουσίας ανακοινωθεί ή αν θα αγγίξουν το 20 με 25% αφού θα συνοδευτούν και από περικοπές οδοιπορικών.

Με αυτά τα δεδομένα η “θεϊκή επίκληση” του Α/ΓΕΕΘΑ είναι λογική.

On Alert


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο