Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Θλίψη στην Περιφέρεια Κρήτης και συλλυπητήρια Αρναουτάκη για τον αδόκητο χαμό των Βουρβαχάκη και Κελαράκη


από το Γραφείο Τύπου
Με οδύνη πληροφορήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τον αδόκητο χαμό του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης, Δημήτρη Βουρβαχάκη. Το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του... ο γιατρός- διασώστης, αλλά και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Βαγγέλης Κελαράκης, προκάλεσε σοκ στην Περιφέρεια Κρήτης, με την οποία συνεργάζονταν στενά για την προώθηση θεμάτων του ΕΚΑΒ και τη συμμετοχή τους σ’ εθελοντικές διοργανώσεις για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.


«Ο Δημήτρης Βουρβαχάκης με πρωτόγνωρη αφοσίωση κατέστησε το ΕΚΑΒ Κρήτης πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και το καθιέρωσε σε διεθνές επίπεδο, αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις. Ήταν πάντα αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης και στις δράσεις που αφορούσαν ευαισθητοποίηση, εθελοντισμό, πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και οδική ασφάλεια. Η ικανότητα του να ενώνει τους ανθρώπους και να επιτυγχάνει το μεγαλύτερο αποτέλεσμα ήταν μοναδική. Είχα την τιμή να συνεργαστώ και με τους δύο που υπηρέτησαν με πάθος το ΕΚΑΒ. Εύχομαι να μην επαναληφθούν τέτοια δυστυχήματα. Στην περίπτωση του Δημήτρη Βουρβαχάκη ο χαρακτηρισμός «αναντικατάστατος» δεν εμπεριέχει κανένα ψήγμα υπερβολής και αντικατοπτρίζει απόλυτα το κενό που αφήνει πίσω του ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Παράλληλα εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες του Δημήτρη Βουρβαχάκη και του επίσης χρήσιμου στην κοινωνία Βαγγέλη Κελαράκη, που χάθηκαν στο υπηρεσιακό όχημα, στο δρόμο για το καθήκον.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο