Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε όλοι οι Έλληνες. Ορυκτός πλούτος Ελλάδος-ΔΝΤ-Προδοτικές κυβερνήσεις


ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ.....
ΞΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ


ΟΥΡΑΝΙΟ: Στην περιοχή του όρους Σύμβολο του Ν.Καβάλας, 7 διακεκριμένοι επιστήμονες κάνουν λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300εκ. τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16% και εκτός αυτού περιέχει σε μεγάλο ποσοστό και άλλα σπάνια ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Τα παραπάνω στοιχεία δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Επενδυτής" στις 23/2/96 και είναι τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Έχουμε δηλαδή μόνο στο όρος Σύμβολο 300*16%= 48 εκ. τόνους καθαρού ουρανίου! Μάλιστα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου διεθνώς. (εάν τα στοιχεία αληθεύουν στο 100%).
Τον Φεβρουάριο του 1998 μία άλλη έρευνα αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου (φυσικό ραδιενεργό στοιχείο που αποτελεί ένδειξη για ουράνιο στο υπέδαφος) στον ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις υπήρξαν και στις εξής περιοχές: Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή και σε άλλες.
Επίσης σε μετρήσεις που έκανε ομάδα του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Κιθαίρωνα Αττικής έδειξαν τιμές από 164 έως 724 μπεκερέλ άνα κιλό πετρώματος.
Να σας αναφέρω ακόμη ότι η τιμή του εμπλουτισμένου ουρανίου στη διεθνή αγορά ανέρχεται περίπου σε 25000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ!!!
Το ουράνιο χρησιμοποιείται ως καύσιμο σε πυρηνικούς αντιδραστήρες και ως σχάσιμο υλικό σε πυρηνικά όπλα και δευτερευόντως στην κατασκευή ειδικών τύπων γυαλιού. Το απεμπλουτισμένο ουράνιο χρησιμοποιείται σε εμπρηστικά βλήματα.
Γιατί θέλουν τόσο πολύ το ουράνιο; Σήμερα 31 χώρες διαθέτουν συνολικά 439 πυρηνικούς αντιδραστήρες σε λειτουργία παράγοντας το 14% του ηλεκτρισμού του κόσμου. Η Γαλλία έχει 58 αντιδραστήρες και για να λειτουργήσουν καταναλώνει περίπου 10.000 τόνους ουρανίου το χρόνο. Μας λένε ότι τα σίγουρα αποθέματα ουρανίου μόνο της Θράκης είναι μόνο 10.000 τόνοι, όσο δηλαδή χρειάζετε η Γαλλία για έναν χρόνο. Άρα αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι ότι τα 48 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΌΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΥΠΑΡΧΟΥΝ. Φανταστείτε λοιπόν τι αποθέματα υπάρχουν συνολικά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το ουράνιο τελειώνει και η ΕΛΛΑΔΑ έχει τεράστια αποθέματα.

ΌΣΜΙΟ: Το όσμιο είναι σπάνιο μέταλλο που διαθέτει η χώρα μας και υπάρχει διάσπαρτο σε πολλές περιοχές από την Θράκη μέχρι την Πελοπόννησο στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Είναι ένα από τα τρία στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του κόκκινου υδραργύρου. Χρησιμοποιείται ως καταλύτης στα καύσιμα των πυραύλων και των διαστημόπλοιων, ως γόμωση πυρηνικών βομβών και σε κράματα με άλλα μέταλλα σε εφαρμογές όπου απαιτείται εξαιρετική αντοχή στη θέρμανση και στη σκληρότητα.
Η μέση τιμή σποτ (spot) αγοράς και πώλησης του οσμίου την 24η Οκτωβρίου 2011 ήταν 380 δολάρια/ουγγιά ή 13,4 δολάρια/γραμμάριο και πωλείται συνήθως ως σκόνη καθαρότητας 99%. (στοιχεία Wikipedia). Αυτές όμως είναι οι «επίσημες» τιμές του, στις οποίες δεν βρίσκεται ποτέ και αυτό γιατί το όσμιο είναι δυσεύρετο. Η πραγματική τιμή πώλησής του ανέρχεται στα 150.000 δολάρια/γραμμάριο στις ΗΠΑ, 100.000 δολάρια/γραμμάριο στην Ευρώπη και 43.000 δολάρια/γραμμάριο στα Βαλκάνια.
Η Τουρκία υποστηρίζει ότι έχει απόθεμα ΟΣΜΙΟΥ 9 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ! Μήπως αυτά τα 9 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ βρίσκονται στα Ίμια και γι’ αυτό είχαμε και το γνωστό θερμό επεισόδιο το 1996; (Εκτός από όσμιο στην περιοχή των Ιμίων υπάρχει κόκκινος υδράργυρος, χρυσός, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και πιθανώς παγωμένο μεθάνιο).
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η συνολική αξία του οσμίου στην Ελλάδα αγγίζει τα 100 ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ: Υπάρχει σίγουρα στο Αιγαίο και πιθανώς και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος. Ακόμη έχει ακουστεί (φήμη ή όχι;) ότι στα ορυχεία Κασσάνδρας στη Χαλκιδική είχε βρεθεί κόκκινος υδράργυρος αλλά και ουράνιο σε αρκετά μεγάλη ποσότητα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ τα δικαιώματα δόθηκαν στην TVX GOLG του George Soros με προσωπική παρέμβαση του τότε υπουργού.
Είναι σπάνιο χημικό στοιχείο, χρησιμοποιείται στην πολεμική βιομηχανία και στις πυρηνικές βόμβες και πιθανώς ως καύσιμο των διαστημοπλοίων. Είναι το δεύτερο ακριβότερο στοιχείο μετά το όσμιο(ίσως στο μέλλον και πρώτο).
Ο κόκκινος υδράργυρος αναφέρετε στα περίφημα Ραμαγιάνας, τα ινδικά έπη, σαν καύσιμο κίνησης των περίεργων ιπτάμενων σκαφών! της Αυτοκρατορίας των Ράμα.

ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ: Πιθανώς έχει και από αυτό το στοιχείο η Ελλάδα αλλά ελάχιστα έχουν ακουστεί.

ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΥΚΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΛΙΓΝΙΤΗΣ: Για παραγωγή ενέργειας με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος, με βεβαιωμένα εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα 3,2 δις τόνους.
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Η Ελλάδα μας είναι πρώτη σε παραγωγή στην Ευρώπη σε αλουμίνιο, το οποίο χρησιμοποιείται σε χιλιάδες εφαρμογές.
ΒΩΞΙΤΗΣ: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη παραγωγός χώρα της Ε.Ε. σε βωξίτη ο οποίος χρησιμοποιείται στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών κ.ά.
ΜΑΓΓΑΝΙΟ: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ε.Ε. που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου το οποίο χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές.
ΝΙΚΕΛΙΟ: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ε.Ε. με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου το οποίο χρησιμοποιείται σε κατασκευή διάφορων εργαλείων, αντικειμένων πολυτελείας, χημικών οργάνων, εξαρτήματα ραδιοφώνων και λοιπών ηλεκτρικών συσκευών κ.ά. Σε κράματα με άλλα μέταλλα χρησιμοποιείται στις θωρακίσεις αρμάτων μάχης κ.τ.λ. και στην κατασκευή πυροβόλων όπλων.
ΣΜΗΚΤΙΤΕΣ: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ στην εξόρυξη σμηκτιτών με μεγάλο εύρος εφαρμογών όπως είναι η διάθεση πυρηνικών αποβλήτων, τα φάρμακα, τα σαπούνια, τα χρώματα τα κεραμικά κ.ά.
ΜΑΓΝΗΣΙΤΗΣ: Τα οικονομικά εκμεταλεύσιμα αποθέματα στα μεταλλεία Χαλκιδικής εκτιμάται σε 30εκ. τόνους και οι ποσότητες που εξάγονται καλύπτουν το 46% της συνολικής παραγωγής της δυτικής Ευρώπης.
ΧΡΩΜΙΤΗΣ: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ε.Ε. που περιέχει στο υπέδαφός της σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη και χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.
ΧΑΛΚΟΣ: Υπάρχει στην Ελλάδα σε μεγάλες ποσότητες και οι χρήσεις ποικίλουν, από τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα μέχρι την παρασκευή διαφόρων χημικών ενώσεων.
ΧΡΥΣΟΣ: Τα συνολικά βεβαιωμένα αποθέματα χρυσού στην Ελλάδα ανέρχονται περίπου σε 396 τόνους (πιθανόν είναι πολύ περισσότερα).

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΡΥΚΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Από τις 14 ορυκτές πρώτες ύλες οι οποίες θεωρούνται ΚΡΙΣΙΜΕΣ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ σημασίας για την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, 7 υπάρχουν και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα: Αντιμόνιο (Sb), Πλατινοειδή μέταλλα (PGE), Σπάνιες γαίες (REE), Γάλλιο (Ga), Γερμάνιο (Ge), Ίνδιο (In). Αυτά τα έξι υπάρχουν στο υπέδαφος σε σημαντικές ποσότητες ενώ το έβδομο Γραφίτης σε μικρότερες.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Θα πω μόνο ότι η Ελλάδα από το Θρακικό πέλαγος, το Αιγαίο μέχρι το Ιόνιο και κάτω από την Κρήτη στα σύνορά μας με τη Λιβύη ή να το πω και αλλιώς, Ανατολική, Δυτική, Βόρεια και Νότια Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. Από εκεί που δεν «υπήρχε» πετρέλαιο μας λένε ότι από έρευνες που έγιναν στη Δυτική Ελλάδα (Πατραϊκό κόλπο, Κατάκολο Ηλείας και Ιωάννινα) βρέθηκαν αποθέματα 1 με 2δις βαρέλια και ότι στο μέλλον θα τα βγάλουμε (θα μας τα πάρει η τρόικα με Γερμανία δηλαδή). Πρώτα στο Ιόνιο γιατί δεν υπάρχουν και ΑΟΖ και λοιπές ανοησίες που έπρεπε οι Ελληνικές κυβερνήσεις να είχαν κλείσει αυτό το θέμα εδώ και χρόνια στο Αιγαίο. Πόσο είπανε για Ιόνιο 1 με 2δις; Αν ακούσετε στο μέλλον για πάνω από 20δις βαρέλια μη σας φανεί παράξενο, όπως και αν ακούσετε ότι ολόκληρη η Ελλάδα έχει μερικές εκατοντάδες δις μη σας φανεί παράξενο. (Έχει ακουστεί ότι νοτίως της Κρήτης υπάρχουν 175 ΔΙΣ ΕΚ. ΒΑΡΕΛΙΑ και όχι 40 που θέλουν να μας περάσουν μέσω των ΜΜΕ)
Όσο αφορά το φυσικό αέριο υπολογίστε κάτι δεκάδες τρις εκατομμύρια κυβικά μέτρα με το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής κοίτασμα να έχει βρεθεί στην περιοχή της Κρήτης.

ΥΔΡΙΤΕΣ: Είναι το στερεοποιημένο φυσικό αέριο ή αλλιώς παγωμένο μεθάνιο. Θα πρέπει να ερευνηθεί περισσότερο η ύπαρξη υδριτών στις περιοχές όπου συναντάται η αφρικανική με την ελληνική πλάκα, δηλαδή από τη Ρόδο έως τη νότιο Κρήτη μέχρι και τη Λευκάδα. Στο σημείο επαφής έχουν ήδη ανιχνευτεί σε μεγάλα βάθη τεράστιοι όγκοι παγωμένου φυσικού αερίου, η έκταση των οποίων είναι άγνωστη. Αν στο μέλλον αξιοποιηθούν με την ανάπτυξη της τεχνολογίας θα λυθεί το παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα για πάρα πολλές δεκαετίες.

ΑΛΛΑ ΟΡΥΚΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΘΟΝΙΑ:
Περλίτης, μπετονίτης, λευκόλιθος, άστριος, χαλαζίας, ολιβίνης, λευκά ανθρακικά, ποζολανικές γαίες, ζεόλιλοι, βολλαστονίτης, γύψος, καολίνης, μάρμαρα, τύρφη, μαλαχίτης, αζουρίτης, σμιθσονίτης, ασβεστίτης, τοπάζι, κουρούνδιο, αραγωνίτης, δολομίτης, φωσφορικά θειικά και φθοριούχα άλλατα (φθορίτης, απατίτης, βαρίτης), χοντίτης, τάλκης, θερμικουλίτης, καολίνης κ.ά..

Από το chryssablog.wordpress.com αντιγράφω το πολύ εύστοχο σχόλιο: «Ο Άδης πάντως ήταν αφέντης στον κάτω τόπο του. Κανείς δεν τολμούσε να τα βάλει μαζί του. Ήταν δυνατός, πανίσχυρος. Γιατί η υπόγεια περιουσία τον έκανε να αισθάνεται σίγουρος για το σήμερα και το δικό του αύριο. Άλλωστε δεν ονομάστηκε από τους Έλληνες άδικα Πλούτων».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΟΤΗΡΙΑ, ΚΤΙΡΙΑ ΚΛΠ ΜΕΧΡΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΨΥΓΕΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΤΣΙΠ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ), ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΛΟΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ … ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ) ΚΑΙ ΗΠΑ; ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ: Υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελλάδα σε πολλές περιοχές της. Αν αξιοποιούταν, η ενέργεια που θα προέκυπτε, θα ισοδυναμούσε με 160.000 τόνους πετρελαίου ετησίως.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η ηλιακή/φωτοβολταϊκή ενέργεια πρόκειται να αποτελέσει έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του ενεργειακού προφίλ της Ελλάδος και αυτό γιατί η Ελλάδα είναι μια αρκετά ηλιόλουστη χώρα. Μέχρι το 2020 η δυναμικότητά της υπολογίζεται να φτάσει σε ηλεκτρική ενέργεια πέρι τα 2.200MW. Μη χάσουν όμως και από αυτό οι «μελλοντικοί κατακτητές μας» Γερμανοί… Φρόντισαν με το πρόγραμμα «Ήλιος» να τους τροφοδοτούμε σε ενέργεια για δεκαετίες, παραχωρόντας η Ελληνική κυβέρνηση (λέμε τώρα) μία έκταση όσο η Χίος, δήθεν ότι θα βοηθήσει να ξεχρεώσουμε το δάνειο που μας έχουν δώσει. Αλλά αυτό που πρόκειται να γίνει είναι ότι η Ελλάδα θα παράγει ενέργεια για τη Γερμανία, αλλά αυτή η ενέργεια θα προωθείται στην Ελλάδα (καθώς δεν υπάρχει τεχνολογία να σταλθεί στη Γερμανία χωρίς σημαντικές απώλειες). Δηλαδή εμείς πάλι θα την αγοράζουμε και σίγουρα σε τιμές όπου θα τα οικονομούν για τα καλά οι Γερμανοί. Το "πιάσατε";

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η αιολική ενέργεια που παράγεται στην Ελλάδα ανέρχεται στα 750MW όταν στην Ισπανία είναι 11.615 και στη Γερμανία 20.622MW (μετρήσεις 2009). Αν αξιοποιούνταν σωστά θα μπορούσαμε και εμείς να παράγουμε ενέργεια περισσότερη και από την Γερμανία και μάλιστα χωρίς μόλυνση του περιβάλλοντος και ενέργεια φθηνή προς τον Έλληνα πολίτη.

ΘΑΛΑΣΣΑ-ΝΗΣΙΑ: Και ποιοι δεν ζηλεύουν τη θάλασσά μας, τα νησιά μας και τις υπέροχες παραλίες μας; Με σωστές κινήσεις του κράτους θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε τον τουρισμό μας σε μεγάλο βαθμό και να μας προσφέρει σημαντικά έσοδα.

ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ: Όλα πολύ σημαντικά για τα εμάς τους Έλληνες, καθώς αναδεικνύουν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό μας και την ιστορία μας. Θα μπορούσαμε με σωστές κινήσεις και εδώ να αυξήσουμε τον τουρισμό στην Ελλάδα.

ΠΗΓΕΣ: Η Ελλάδα έχει αφθονία από ιαματικές πηγές και υπολογίζονται γύρω στις 200. Από αυτές ελάχιστες αξιοποιούνται και οι υπόλοιπες παραμένουν ανεκμετάλλευτες ή λειτουργούν υποτυπωδώς. Ως γνωστών οι ιαματικές πήγες της Ελλάδος μας βοηθούν και θεραπεύουν πολλές παθήσεις και αρρώστιες. Οι σπουδαιότερες είναι: Βουλιαγμένης- Αττικής, Μεθάνων-Πειραιά, Αιδηψού, Λουτρακίου, Καϊάφα, Κυλλήνης, Καμένων Βούρλων, Πλατυστόμου, Υπάτης, Θερμοπυλών, Σμοκόβου, Ξυνού Νερού, Νιγρίτας, Αριδαίας, Σουρωτή, Λαγκαδά, Νέας Απολλωνίας, Θήρας, Θέρμης- Λέβου κ.ά..

ΣΠΗΛΑΙΑ: Έχουμε αρκετά σπήλαια τα οποία αξιοποιούνται τουριστικά.

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ: Η Ελλάδα μας είναι μία χώρα, την οποία το κλίμα της, βοηθάει πάρα πολύ τόσο στη γεωργία όσο και στην κτηνοτροφία. Θα μπορούσαμε να είμαστε υπερδύναμη σε αυτόν τον τομέα, αλλά οι κυβερνήσεις της Ελλάδος φρόντισαν να βάλουν τους αγρότες μας στο δημόσιο (αντί να ενισχύσουν την αγροτική παραγωγή) με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος σε αγροτικά προϊόντα να εισάγονται από το εξωτερικό για να καλυφθούν οι ανάγκες των Ελλήνων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ: Σίγουρα η πιο τέλεια γλώσσα του πλανήτη της γης και είμαστε πολύ τυχεροί όσοι την ομιλούμε (έστω και στην σημερινή νέα Ελληνική). Εταιρείες του εξωτερικού κάνουν έρευνες για προγραμματισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών με την αρχαία ελληνική, γιατί όπως λένε αυξάνει κατά πολύ την ισχύ (ταχύτητα) τους!

ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Εδώ τι να πω; Όλοι οι Έλληνες φαντάζομαι γνωρίζουμε την αξία της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας. Για την ακρίβεια είναι ανεκτίμητης αξίας αυτά που έχουν προσφέρει οι πρόγονοί μας για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Η αρχαία θρησκεία στα αρχαία χρόνια ήταν οι 12 θεοί και λοιποί. Σήμερα η επίσημη θρησκεία του κράτους μας είναι η Ορθοδοξία και ένα μεγάλο αγκάθι που βασανίζει τους εχθρούς μας είναι ότι η Καινή Διαθήκη γράφτηκε πρώτα στα ελληνικά, τη δική μας γλώσσα και έπειτα διαδόθηκε στις υπόλοιπες.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΥΡΩ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ) ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ.
Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ. Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ; ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.



ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ.

ΑΕΠ από περιόδου χούντας έως σήμερα

25% του ΑΕΠ επί Γεωργίου Παπαδόπουλου.
80% του ΑΕΠ επί Ανδρέα Παπανδρέου
105% του ΑΕΠ επί Κων/νου Μητσοτάκη
115% του ΑΕΠ επί Ανδρέα Παπανδρέου
99% του ΑΕΠ επί Κώστα Σημίτη ("μαγειρεμένο" πιθανότατα με τη "βοήθεια" της GOLDMAN SACHS του Σόρος, ώστε να μπούμε στο ευρώ και να μας παγιδεύσουν για τα καλά)
120% του ΑΕΠ επί Κων/νου Καραμανλή (ανηψιού)
189% του ΑΕΠ υπολογίζεται ότι θα φθάσει μέσα στο 2012 από το ΔΝΤ του Γεωργίου Παπανδρέου (ΓΑΠ).

Οι ΝΑΖΙ στο Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και φεύγοντας από την Ελλάδα ήξεραν ότι η Ελλάδα διαθέτει τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων! Όμως αυτό το γνώριζαν και οι ΗΠΑ από χάρτες και πληροφορίες που έκλεψαν από τους ΝΑΖΙ και σημερινούς Γερμανούς. Έτσι φρόντιζαν να μας δανείζουν όλα αυτά τα χρόνια, κρυφά βέβαια, μέσω των προδοτών πρωθυπουργών που έχουν περάσει από τη χώρα μας με αποτέλεσμα να μας ανακοινώσουν ξαφνικά ότι χρωστάμε τα κέρατά μας. Βέβαια τα λαμόγια φρόντισαν να μας βάλουν στο ΕΥΡΩ, ώστε η Ελλάδα να μην διαθέτει δικό της ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ κοπής νομισμάτων, ώστε να μπορούμε κόβοντας χρήματα να υποβιβάσουμε το νόμισμά μας αλλά και να μην υπάρξει περίπτωση πτώχευσης.

Φρόντισαν να διώξουν μετά την πτώση του Παπαδόπουλου μεγάλες επιχειρήσεις από την Ελλάδα όπως IZOLA, PITSOS (ΠΙΤΣΟΣ), NISSAN, ELINDA, ΕΒΟ κ.ά., αύξησαν τη γραφειοκρατία ώστε να συναντούν μεγάλα εμπόδια όσοι ήθελαν να ανοίξουν νέες επιχειρήσεις και να αναγκάζονται να πηγαίνουν στο εξωτερικό, αύξησαν κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους μειώνοντας τους αγρότες και την αγροτική παραγωγή (άχρηστοι εφόσον δεν παράγουν έσοδα για το κράτος) και πολλά άλλα. Αποτέλεσμα να έχουμε πάρα πολλά έξοδα και ελάχιστα έσοδα και έτσι να οδηγούμαστε στους δανεισμούς. Και ο σκοπός τους αυτός ήταν όπως σας είπα παραπάνω, ώστε να φθάσουμε σήμερα στο σημείο του ΔΝΤ και να καταληστέψουν τη χώρα μας.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ Bilderberg ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

-Αφελληνισμός (μέχρι και τούρκικα σήριαλ σας έχουν βάλει και εσείς τα βλέπετε, αν είναι δυνατόν…)
-Καταστροφή της παιδείας (ήδη το κάνει η Διαμαντοπούλου, μέλος της Bilderberg)
-Καταστροφή και σβήσιμο της ιστορίας
-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
-Αχταρμοποίηση του ελληνικού λαού με την είσοδο των μεταναστών στην Ελλάδα
-Επιβολή ΔΝΤ
-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες των δικών τους χωρών
-Ιδιωτικοποίηση των πάντων
-Επιβολή παγκόσμιας διακυβέρνησης
-Ηλεκτρονικές ταυτότητες
-Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (ανεξάρτητη Κρήτη, Δωδεκάνησα Θράκη στην Τουρκία, Μακεδονία-Σκόπια, Ήπειρος-Αλβανία, ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)

ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ; ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ (όπως έγινε με την παράνομη ψήφιση του μνημονίου 2) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ TV. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.


ksipnistere


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

1 σχόλιο:

  1. ειχε πει η κανελη πριν 2 χρονια στην τηλεοραση οτοι ερευνες των ναζι το 1938 περιπου οτι η ελλαδα για τους γερμανους ειναι ο τουρισμος και ο ορυκτος πλουτος τωρα την δικαιωνω εκατο τοις εκατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο