Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

50χρονος πουλούσε κροτίδες στο κατάστημα του.


Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 50χρονος καταστηματάρχης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων.

Mετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 50χρονου, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με κατάστημα ψιλικών που διατηρεί στην πόλη της Θήβας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κουτιά που περιείχαν συνολικά 1.250 κροτίδες μεγάλου μεγέθους, χωρίς ο 50χρονος να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13-03-2013 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 55χρονος καταστηματάρχης στα Βάγια Βοιωτίας και κατασχέθηκαν συνολικά 1.412 τεμάχια κροτίδων, βεγγαλικών και καψυλλίων, καθώς και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, εν όψει του εορτασμού του Πάσχα, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.


 lamiastar

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο