Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πρόκληση Β.Πούτιν σε Γερμανία: "Ετοιμάζονται να κατάσχουν τις καταθέσεις - Ελάτε στην Ρωσία"!


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ"

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τους Ρώσους να αποσύρουν τις αποταμιεύσεις τους από δυτικές τράπεζες και να επιστρέψουν τα λεφτά τους στην Ρωσία καθώς η δηυτικές χώρες, ειδικά της ευρωζώνης ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε κατάσχεση ποσοστού των τραπεζικών καταθέσεών τους, όπως έγινε και στην Κύπρο !

«Όσο περισσότερο" κλαδεύετε "τους ξένους καταθέτες στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των χωρών σας, τόσο το καλύτερο για εμάς» , είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD, την παραμονή της επίσκεψής του στη Γερμανία και στην Ολλανδία, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Απριλίου.

«Επειδή εκείνοι που επηρεάζονται, που θίγονται ή που φοβούνται ότι θα κατασχεθούν οι καταθέσεις τους, πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουν στα δικά μας χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Και θα κρατήσουν τα χρήματά τους στις δικές μας τράπεζες και τους καλώ να το πράξουν αυτό άμεσα » , είπε ο Πούτιν, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.

«Είμαι ευχαριστημένος κατά κάποιο τρόπο, γιατί η περίπτωση της Κύπρου κατέδειξε την αναποτελεσματικότητα και την αστάθεια των αποταμιεύσεων στα δυτικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα» , είπε ο Πούτιν σχολιάζοντας το σχέδιο διάσωσης της Κύπρου που προτάθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Ρώσος πρόεδρος επέρριψε την ευθύνη της κρίσης στην ΕΕ, κατηγορώντας την ότι έκανε τα «στραβά μάτια» στην υπόθεση.

«Μήπως δημιουργήσαμε εμείς αυτήν την υπεράκτια ζώνη? Η Ευρωπαϊκή Ένωση την δημιούργησε. Ή μάλλον, την δημιούργησαν οι αρχές της Κύπρου και οι αρχές της ΕΕ το επέτρεψαν », κατέληξε.

Είναι η πρώτη φορά που ο Β.Πούτιν προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις με τις οποίες ανταποδίδει τα ίσα στην ΕΕ ή τουλάχιστον προσπαθεί να ανταποδώσει "τα ίσα», ξεκινώντας ΜΙΑ προσπάθεια κατάδειξης Της αναξιοπιστίας ΤΟΥ ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο