Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Και Ηλεκτρονικό κατάστημα από την ΚΡΙΤΩΝ Ενεργειακή στη Θήβα


Η εταιρεία μας με την επωνυμία ΚΡΙΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ο.Ε., δραστηριοποιείται από το 1980 στο χώρο των κατασκευών σε θέρμανση, ψύξη, κλιματισμό, εξαερισμό, και ηλιακά συστήματα όπως και με υπευθυνότητα στις ανακαινίσεις κτιρίων και επαγγελματικών χώρων.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές ειδών θέρμανσης και κλιματισμού, με σκοπό να παρέχουμε μια διαρκώς ενημερωμένη δυνατότητα επιλογών. Παράλληλα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στο χώρο των προϊόντων και υλικών που αφορούν την θέρμανση, ψύξη, κλιματισμό για τις κορυφαίες λύσεις και προτάσεις που σας αφορούν, όσο απαιτητικές και αν είναι η προτιμήσεις σας.

Στο κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Αυλίδος 62-68 στη Θήβα λειτουργεί μόνιμα εκθεσιακός χώρος όπου βρίσκεται ολοκληρωμένη σειρά προτάσεων ειδών θέρμανσης και κλιματισμού.

Η σωστή και εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση του μόνιμου προσωπικού μας, ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας, η φιλική και ανθρώπινη σχέση προς τον πελάτη, η συνεχής εκπαίδευση και πράξη σε νέες τεχνολογίες, η τεχνική υποστήριξη και συντήρηση των εγκαταστάσεων των πελατών μας, καθώς και οι προσιτές τιμές μας, μας καθιστούν την καταλληλότερη επιλογή σας όταν κτίζετε ή ανακαινίζετε τον χώρο σας.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός


Ηλεκτρονικό Κατάστημα


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο