Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΟ-Χρυσαυγίτικη προσέγγιση της Δημοκρατίας.....


Ας μιλήσουμε ευθέως.... Στις προηγούμενες Βουλευτικές Εκλογές, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ.

Το λέω ανοικτά, για να μην υπάρχουν σκιές ότι προωθώ τη Χρυσή Αυγή μέσα από τα κείμενά μου. Υπήρξανε εύστροφοι συνάδελφοι bloggers, που το ισχυριστήκανε στο παρελθόν.

Στο θέμα μας λοιπόν....

Από χθες, υπάρχει μία διαρκής συζήτηση σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες και social media, για το περισταστικό στη Βουλή, με διάφορους χαρακτηρισμούς και μία φωνή να φωνάζει "Heil Hilter"....

Δεν ξέρω τί κάνουν τα υπόλοιπα blogs, ξέρω όμως τί κάνουμε εδώ στο RAMNOUSIA. Αναζητούμε την αλήθεια. Και η αλήθεια, έχει πάντοτε μία εκδοχή. Τον ίδιο της τον εαυτό.

Ήθελα λοιπόν να βρω το video με ολόκληρο το χθεσινό περιστατικό στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τους κ.κ. Ηλιόπουλο (Χρυσή Αυγή) και Δραγασάκη (ΣΥΡΙΖΑ - Δ' Αντιπρόεδρος της Βουλής).

Η αναζήτηση αυτή, μ' έφερε στο λογαριασμό του κ. Ηλιόπουλου στο YouTube.

Έψαχνα το video, όχι για να δικαιολογήσω κάποια από τις δύο πλευρές.... Πάει καιρός που έδινα άμεσο δίκιο σε κάποιον πολιτικό, αφού έμαθα να περιμένω λίγο, για να δω ποια θα είναι η συνολική εικόνα του παιχνιδιού, που λέγεται πολιτική.

Έψαχνα το video, για να μπορέσω να δω ολόκληρο το περιστατικό, αφού κατα έναν μαγικό τρόπο (επίσημη δικαιολογία: τηλεοπτικός χρόνος), είδαμε (ως συνήθως) συγκεκριμένο απόσπασμα από μία φασαρία μεταξύ των πολιτικών μας.


Το δικό μου συμπέρασμα;

Είμαι σίγουρος ότι η Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές θα έχει ένα καθαρό διψήφιο ποσοστό και θα φιγουράρει στην τρίτη θέση στο Κοινοβούλιο.

Και μία από τις αιτίες είναι πως, όταν τύποι σαν τον κ. Δραγασάκη, αποφασίζουν να εφαρμόσουν τον Κανονισμό της Βουλής, ΜΟΝΟ στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας ανοχή σε αντίστοιχες εκφράσεις άλλων πολιτικών σχηματισμών, προκαλούν ένα αίσθημα αντίδρασης της κοινωνίας, η οποία τελικά τιμωρεί το πολιτικό σύστημα, με την ψήφο της προς έναν (φαινομενικά) μη-συστημικό πολιτικό σχηματισμό.

Ο κανονισμός της Βουλής, όπως και κάθε Νόμος αυτής της βιασμένης χώρας, πρέπει να λειτουργεί αδιάλειπτα και ανεξάρτητα.... Οτιδήποτε άλλο είναι έλλειμα δημοκρατίας και αυτός είναι ο κρυφός φασισμός προς το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας.


Jim Tzikis


Πηγή: ΣΥΡΙΖΟ-Χρυσαυγίτικη προσέγγιση της Δημοκρατίας..... - RAMNOUSIA


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο