Κυριακή 19 Μαΐου 2013

HOTEL MELETIOU - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΘΗΒΑ


Το ξενοδοχείο Hotel Meletiou βρίσκεται σε ένα από τα από κεντρικά σημεία της Θήβας και αποτελεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία. Εδώ και χρόνια φημίζεται για την άριστη φιλοξενία του και την φιλική εξυπηρέτηση. Το 2008 ανακαινίστηκε πλήρως για να προσφέρει ακόμα πιο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η προσιτή πολυτέλεια αντανακλάται στην φινετσάτη διακόσμηση, ενώ το άνετο, φιλικό περιβάλλον είναι ιδανικό τόσο για τους τουριστικούς επισκέπτες της πόλης της Θήβας όσο και για τους επαγγελματίες και επιχειρησιακούς επισκέπτες.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει 40 δωμάτια με συνολική δυναμικότητα 77 κλινών. Είναι άνετα, ευρύχωρα και άκρως λειτουργικά, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ η διακόσμηση τους κυμαίνεται σε κλασσικό στυλ. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την ευγένεια και τη φιλική διάθεση του προσωπικού μας που είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Και όλα αυτά σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Εμπιστευθείτε τη διαμονή σας στο Hotel Meletiou και μετατρέψτε τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι σε μια αξέχαστη εμπειρία .


HOTEL MELETIOU 
Επαμεινώνδα 58, T.K. 32200, Θήβα 
Τηλ.: 2262027333, Fax :22620 23334 
E-mail: info@hotels-thiva.gr
            meletiou@hotels-thiva.gr

Ιστοσελίδα

Hotel Meletiou-Facebook.


Προβολή HOTEL MELETIOU σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο