Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Θήβα:Μετέφερε με το ΚΤΕΛ λαθραία τσιγάρα


Αργύρης Μπλόντζος

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Λαθρεμπορίας και περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 20:00΄ το βράδυ οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας, σύμφωνα με την οποία ο 28χρονος μεταφέρει, με τα συνήθη συγκοινωνιακά μέσα, λαθραία πακέτα τσιγάρα και τα διαθέτει προς πώληση στην πόλη της Θήβας, τον εντόπισαν κατά τη στιγμή της αποβίβασής του από υπεραστικό λεωφορείο και διενήργησαν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στη κατοχή του δράστη και κατασχέθηκαν συνολικά (268) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε η από 10-10-2012 απόφαση του Πταισματοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κράτησης και χρηματική ποινή για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.



 lamiastar.gr.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο