Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

«Η Angelina δεν θα γλιτώσει από τον καρκίνο»

Άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της Angelina Jolie κάνει μακάβρια σενάρια για το μέλλον της χολιγουντιανής ηθοποιού καθώς φοβάται ότι παρά την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη, δεν θα γλιτώσει από τον καρκίνο…
Η Marie Miles μίλησε στην εφημερίδα The Sun για τη στενή σχέση που διατηρούσε με τη μητέρα της Jolie, Marcheline Bertrand, η οποία πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 56 ετών.
Η Miles δήλωσε ότι φοβάται πως η 38χρονη σταρ θα χάσει τη μάχη με τα γονίδια του επιθετικού καρκίνου που σκότωσαν τη μητέρα της, τη γιαγιά της, την προγιαγιά της και πρόσφατα τη θεία της.
Τον περασμένο Μάιο, η Jolie αποκάλυψε σε άρθρο της στην εφημερίδα New York Times ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή για να προλάβει τον κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο, λόγω της παρουσίας του ελαττωματικού γονιδίου BRCA1.
Η διάσημη ηθοποιός διέτρεχε κίνδυνο σε ποσοστό 87% να αναπτύξει καρκίνο του μαστού και 50% καρκίνο των ωοθηκών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, η Jolie δεν σκοπεύει να αφαιρέσει τις ωοθήκες της προτού κλείσει τα 40.
Ωστόσο, η Marie Miles υποστήριξε ότι η Angelina δεν πρέπει να καθυστερήσει την επέμβαση: «Εύχομαι να μην περιμένει μέχρι τα 40. Η σκέψη αυτή με τρομοκρατεί».
πηγή:nooz.gr

troktiko


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο