Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ»



Για μία ακόμη φορά, ο  Σύλλογός μας «Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ» ακούστηκε  στους Πανελλήνιους αγώνες ανοικτού στίβου Παίδων-Κορασίδων, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ  & πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα :
η ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ με χρόνο 59:80’ στα 400μ. κατάφερε να κάνει ατομικό ρεκόρ και να καταλάβει την 4η θέση κερδίζοντας έτσι τη συμμετοχή της με την Εθνική Ελλάδας  στους Βαλκανικούς αγώνες παίδων - Κορασίδων.
Επίσης η ίδια αθλήτρια  με χρόνο 26:54’ στα 200μ. και νέο ατομικό ρεκόρ χωρίς όμως να καταφέρει να μπεί στον τελικό.

Η Κρεμμύδα Τριανταφυλλιά  κατάφερε στο τριπλούν με 11,64 να κερδίσει την 4η θέση,  παρόλο που συμμετείχε με τραυματισμό και έντονους πόνους και τη συμμετοχή της μαζί με τη Σιδέρη Σοφία με την  Εθνική Ελλάδος στους Βαλκανικούς αγώνες παίδων - Κορασίδων.
Η ίδια αθλήτρια συμμετείχε και στο μήκος.

Επίσης στους ίδιους αγώνες συμμετείχαν και οι αθλητές Ζωγανά Αναστασία στο δίσκο, Παυλιώτης Φώτης στο ακόντιο  που όμως παρά την πολύ καλή τους προσπάθεια δεν κατάφεραν να πετύχουν  το καλύτερο δυνατόν του εαυτού τους.

    Το Δ.Σ. του Γ.Σ.ΠΙΝΔΑΡΟΣ  εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στους προπονητές τους για τη σκληρή δουλειά που προσφέρουν.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο