Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Δηλώνουμε την παραίτησή μας από την ΔΗΚΕΘ γιατί δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοι.

Για το συνδυασμό « ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»

Προς

1. Τον Πρόεδρο του Δ.Σ.

Της ΔΗΚΕΘ

2. Τον Πρόεδρο του Δ.Σ.

του Δ. Θηβαίων

Τα μέλη του συνδιασμού μας έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις, για το πώς πρέπει να διοικείται και να λειτουργεί η ΔΗΚΕΘ.

Για εμάς το Α και το Ω είναι η σωστή λειτουργία της επιχείρησης και κυρίως στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, θεωρούμε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αμείβονται για την εργασία που προσφέρουν και η επιχείρηση βεβαίως πρέπει να παραμείνει ανοιχτή.

Δεν χρειάζεται να κρύβουμε τα πάντα « κάτω από το χαλί », για ότι συμβαίνει στην επιχείρηση.
Για αρκετό διάστημα οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι. Πολλές φορές παρουσιάζονται στο Δ.Σ. της ΔΗΚΕΘ και μας μεταφέρουν τα προβλήματά τους ( οικονομικά , κ.αλ.).

Αναφερόμαστε σε ένα παράδειγμα : Απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΔΗΚΕΘ για 3 μήνες.

Ασκήθηκαν πιέσεις τόσο από εμάς, όσο και από τους εργαζόμενους προς τη διοίκηση της ΔΗΚΕΘ και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εισπράξουν ένα μέρος από τα οφειλόμενα σε αυτούς χρήματα.

Άλλο ένα γεγονός, που μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση και λύπη είναι ότι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, έχουν να εισπράξουν χρήματα από το Δεκέμβριο του 2012.

Επίσης, η διοίκηση της ΔΗΚΕΘ θα έπρεπε να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στη σωστή λειτουργία του Συνεδριακού Κέντρου . Να μη μένει κλειστός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο χειμερινός κινηματογράφος και να εφοδιάζει το κυλικείο με τα απαραίτητα είδη, ώστε κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκδηλώσεων να μπορεί να λειτουργεί και να έχει έσοδα.

Ακόμη, ενώ διανύουμε το μέσον του καλοκαιριού, ο θερινός κινηματογράφος ( ΣΟΝΙΑ ) για 2η συνεχή χρονιά παραμένει κλειστός, στερώντας από τους συμπολίτες μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αξιόλογες ταινίες και να ψυχαγωγηθούν.

Για αυτούς τους λόγους και για άλλα ζητήματα που αφορούν τη δημοκρατική διοίκηση της ΔΗΚΕΘ , εμείς δε θέλουμε να είμαστε συνένοχοι.

Γι΄ αυτό δηλώνουμε την παραίτησή μας ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη από το Δ.Σ. της ΔΗΚΕΘ.

Με τιμή

Τα τακτικά μέλη

1. Βενιζέλος Κων/νος

2. Θαλασσινού Μαρία

3. Μαρίνης Θεοδωρής

Τα αναπληρωματικά μέλη

1. Κεφαλάς Κων/νος

2. Μασοκώστα Μαρία
3. Αγγελή Νίκη


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο