Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Πλάκωσαν στο ξύλο την παιδοκτόνο στις φυλακές της Θήβας

Πλάκωσαν στο ξύλο την παιδοκτόνο στη φυλακή: Φύγε να μην σε βλέπουμε. Ο εφιάλτης της παιδοκτόνου στη φυλακή συνεχίζεται....


Τα λόγια της, εξόργισαν συγκρατούμενές της που της επιτέθηκαν και δεν δίστασαν να την λιντσάρουν...
Αντιμέτωπη με τον άγραφο νόμο της φυλακής που δεν ''σηκώνει'' κακοποιήσεις παιδιών, πόσο μάλλον όταν έχουν δολοφονηθεί από τους ίδιους τους γονείς τους, βρέθηκε η 31χρονη ''Μήδεια'' από το Αλεποχώρι Αχαϊας. Οι συγκρατούμενές της, στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, όπου μεταφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη, της επιτέθηκαν και προσπάθησαν να την λιντσάρουν για την αποτρόπαια πράξη της, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Οι δικαιολογίες της παιδοκτόνου εξόργισαν τις υπόλοιπες κρατούμενες
Όταν η 31χρονη παιδοκτόνος έφτασε στις φυλακές, η παρουσία της έγινε αντιληπτή από τις υπόλοιπες κρατούμενες που πλημμυρισμένες από συναισθήματα θυμού και οργής, ξέσπασαν σε εκρηκτικές αντιδράσεις. Της επιτέθηκαν αρχικά φραστικά φωνάζοντάς της: ''φύγε να μην σε βλέπουμε''.
Όταν άκουσαν την 31χρονο να ψελλίζει ''δεν ήθελα να το σκοτώσω, ήταν η κακιά στιγμή'' τότε αρκετές από τις κρατούμενες έχασαν την ψυχραιμία τους και δεν δίστασαν να την λιντσάρουν. Την άρπαξαν από τα μαλλιά και άρχισαν να την χτυπούν βρίζοντάς την. Η παιδοκτόνος κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των δεσμοφυλάκων.
Για τις δύσκολες ώρες που περνά στη φυλακή η 31χρονη, μίλησε στην εφημερίδα Espresso, η δικηγόρος της παιδοκτόνου, Αγγελική Παναγιωτοπούλου: ''Αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτό που έκανε, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την τιμωρεί με αυτόν τον τρόπο. Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να αποφασίσει την τιμωρία της. Θα πληρώσει για το έγκλημά της. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανεπίτρεπτα''

Θανάσης Μερτζάνης

 lamiastar.gr.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο