Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«Γ…ώ το κεφάλι μου μα…α!». Να και μια φορά που συμφωνούμε Αντώνη

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, πιθανώς λόγω του ήλιου του καλοκαιριού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να ανακοινώσει με διάγγελμα (!) στον ελληνικό λαό τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%.
stratisΜήπως να ανακηρύξουμε τη 17η Ιουλίου σε Εθνική Εορτή;
Ξέρετε ότι αποφεύγω τις χυδαίες εκφράσεις στα κείμενά μου αλλά αφού ξέφυγε η ατάκα του πρωθυπουργού, ακούγοντας το διάγγελμα, η πρώτη απάντηση που μου έρχεται είναι “στα π@π@ρια μας!”.
Δηλαδή τώρα που το σουβλάκι θα υποχωρήσει θεωρητικό από το € 1,70 στο € 1,58 θα λυθούν τα προβλήματα. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα κε Σαμαρά. Η τσέπη του είναι άδεια. Του την άδειασες εσύ και οι προκάτοχοί σου.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ κε ΣΑΜΑΡΑ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
Αλλά όπως έγραψε λίγο νωρίτερα και ο Κώστας Βουκελάτος αυτά είναι αστεία πράγματα. Καταρχήν είναι ένα σποραδικό μεμονωμένο μέτρο που από μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Ένας κούκος δε φέρνει την άνοξη, τόσο την οικονομική όπως και την πολιτική κάποτε!
Κατά δεύτερον τα 2/3 του καλοκαιριού θα έχουν ήδη παρέλθει και οι όποιοι έλεγχοι στην αγορά για το αν πράγματι μειώθηκαν οι τιμές ή το ποσό ενσωματώθηκε στην τιμή του προϊόντος θα αργήσουν να αποδώσουν.
Κατά τρίτον πράγματι με βρετανούς τουρίστες που βγήκαν από την πάμπ και ήρθαν εδώ με € 200,00 για να συνεχίζουν το μεθύσι τους με τη διαφορά ότι αντί να σωριάζονται στο δρόμο εδώ θα το κάνουν στις παραλίες, μιας δεν υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός στο θέμα προσέλκυσης ποιοτικού τουρισμού, οι εστιάτορες θα μείνουν απλά με τον…κατάλογο στο χέρι.
«Γ…ώ το κεφάλι μου μα…α!».  Γ..ώ δε λες τίποτα!
Έτσι εξηγούνται πολλά πάντως…

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο