Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Με καθαρή Λιβαδειά συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ

Σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία καλούν τα συνδικάτα
Στις κινητοποιήσεις μέχρι την Τετάρτη και στην  σημερινή 24 ωρη απεργία συμμετάσχει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς.


Σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες ο Σύλλογος εκτός από την συμμετοχή στις κινητοποιήσεις αποφάσισε να προβεί και στην αποκομιδή των απορριμμάτων ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες των πολιτών ενώ θα επανεξετάσει την στάση του σε νέα Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς σε έκτακτη Συνεδρίασή του έχει αποφασίσει τη συμμετοχή του στην Γενική Απεργία, που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε για σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή.
Επίσης θα συμμετάσχει και στο Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11:30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Από την πλευρά του το ΠΑΜΕ σήμερα το πρωί έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.
Μεταξύ άλλων ζητά «μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους», να αποσυρθεί «το πολυνομοσχέδιο της σφαγής» ενώ λέει όχι «σε όλες τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις»
Επίσης ζητά να μη γίνει καμία κατάργηση ειδικότητας και να μη βρεθεί κανένας μαθητής εκτός σχολείου και τονίζει: «Όχι στο «νέο» σχολείο Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης- επιχειρηματικών ομίλων, στο σχολείο της μαθητείας και της τσάμπα εργασίας».
Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις που διοργανώνει και υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: «Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το δρόμο του Αγώνα! Όλοι στους δρόμους συν «γυναιξί και τέκνοις»! Είμαστε οι πολλοί και έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε. Μπορούμε να αναμετρηθούμε μαζί τους και να νικήσουμε. Μπορούμε να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές».
Παράλληλα κάνει γνωστό ότι συμμετάσχει και στα συλλαλητήρια της Τετάρτης 17 Ιούλη «ενάντια στις απολύσεις και στο πολυνομοσχέδιο της σφαγής», ότι διοργανώνει «μέρα πανελλαδικής δράσης, όπου θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια στην πρωτεύουσα κάθε νόμου» και ότι αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να μείνουν ανοιχτά σε καθημερινή βάση όλα τα σχολεία της Τεχνικής-Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ) και να μετατραπούν «σε κέντρα οργάνωσης του αγώνα, σε κέντρα συμμαχίας και κοινής δράσης με γονείς-μαθητές, διοργανώνοντας απεργιακές δραστηριότητες, συνεντεύξεις τύπου, συναυλίες κ.α.».

Επίσης στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και την 24ωρη απεργία καλεί τις γυναίκες να συμμετάσχουν και η ΟΓΕ.

 Θανάσης Μερτζάνης

 lamiastar.gr.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο