Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ποιά είναι η "ωραία Λαρισαία" που θα διοικήσει το Νοσοκομείο Θήβας

Αικατερίνη Λιακοπούλου.
Με απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη ορίστηκε Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας η Λαρισαία Κατερίνα Λιακοπούλου.
Η κα Λιακοπούλου τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις στην 5η ΥΠΕ, ως εσωτερική ελεγκτής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας κ.α.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΝΑΠ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Η Κατερίνα Λιακοπούλου είναι κόρη της γνωστής συνδικαλίστριας Χαρίκλειας Δάμτσια. Αποφοίτησε από το 9ο Γενικό Λύκειο και σπούδασε στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση και τα Οικονομικά της Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ). Επίσης απέκτησε και μεταπτυχιακό στη Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Φοίτησε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Συμμετείχε σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας, στη Λάρισα, με περιεχόμενο την κοινωνική προστασία και ανάπτυξη σε τρίτες χώρες. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, στην Αθήνα, σε εταιρεία Λογιστικής Υποστήριξης και Μηχανογράφησης των ΟΤΑ και ΝΠΔΔ.
Στις εκλογές του 2009 ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.
diaylos-9.blogspot.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο