Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο. Παρόν ο Ιερώνυμος

Πύρινη κόλαση απόψε στο νομό Βοιωτίας. Εκκενώθηκε το χωριό Τσουκαλάδες προληπτικά ενώ όλοι οι τρόφιμοι στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων στο Πέρα Xωριό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς καθώς πλησιάζει απειλητικά η φωτιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρίσκεται ήδη στο σημείο.Η φωτιά παραμένει ανεξέλεγκτη και οι ισχυροί άνεμοι εξακολουθούν να πνέουν στη περιοχή.


Οι δυνάμεις επιχειρούν κυρίως στην συνοικία Πέρα Χωριό της Λιβαδειάς και στους Τσουκαλάδες όπου δόθηκε και η εντολή εκκένωσης.
Αρκετοί κάτοικοι αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία προκειμένου να σώσουν τις περιουσίες τους.
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς-Αράχωβας.
Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν προληπτικά ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Ο καπνός έχει πνίξει την πόλη και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Συμφωνά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Νίκου Παπαγγελή στο κεντρικό δελτίο του Star τουλάχιστον 4 σπίτια κάηκαν στο χωριό Άγιος Βλάσιος.
Επι τόπου βρίσκονται 39 οχήματα, 85 άνδρες και 51 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Το απόγευμα 8 καναντέρ και 3 ελικόπτερα επιχειρούσαν στο μέτωπο που ξεπερνά τα 6 χιλιόμετρα. Τα δυο πετζετέλ κλήθηκαν από το αεροδρόμιο της Λαμίας κατάφεραν όμως μόνο μια ρίψη νερού εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Απειλεί χωριά η φωτιά στη Βοιωτία από LAMIASTARGR


Παπαγγελής, Μουλκιώτης, Περγαντάς για φωτιά από LAMIASTARGR


Φωτιά Λιβαδειά από LAMIASTARGR

Η ενημέρωση στο lamiastar.gr συνεχίζεται..
Νεώτερες εικόνες και ειδήσεις μπορείτε να δείτε και τηλεοπτικά στα νυχτερινά Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας, περίπου τα μεσάνυχτα απόψε.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο