Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Φτωχότερη είναι από χθες η ΠΕΝΤΕ ΑΕ από την απώλεια του Θάνου Λασπιά, του υπεύθυνου marketing των super market Γαλαξίας

Το τελευταίο αντίο είπαν στο Θάνο Λασπιά, η οικογένειά του, οι συνεργάτες και οι φίλοι του  νωρίς το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Στέφανο Αττικής.


Φτωχότερη είναι από χθες η ΠΕΝΤΕ ΑΕ από την απώλεια του Θάνου Λασπιά, του υπεύθυνου marketing των super market Γαλαξίας που εργάστηκε με συνέπεια συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε όλη χώρα. Γνώριζε καλά τις επιθυμίες και τις ανάγκες των καταναλωτών και αποτελούσε άριστο σύμβουλο της εταιρίας επιτυγχάνοντας το καλύτερο ανταγωνιστικό αποτέλεσμα. Υποστηρικτής της ελληνικότητας των προϊόντων διέδιδε την σημασία επιλογής τους και παρουσίαζε το κοινωνικό προφίλ της εταιρίας σε κάθε ευκαιρία.
Ο Θ. Λασπιάς διατηρούσε επίσης την επιχείρηση «Πριγκηπικόν» ΑΕ με την οικογένειά του στα Καμένα Βούρλα. Πιστός υποστηρικτής και συνεργάτης του Star Κεντρικής Ελλάδας από την ίδρυσή του, διετέλεσε πρόεδρος του Ραδιοτηλεοπτικού Οργανισμού λίγο πριν αναλάβει ο αείμνηστος Βασίλης Χειμωνίδης ενώ μέχρι σήμερα ήταν μέλος του Δ.Σ. του Star.
Τους τελευταίους τρεις μήνες νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός των Αθηνών χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Ο Θάνος Λασπιάς στα 55 του χρόνια άφησε πίσω του την σύζυγό του Μαρία και δύο παιδιά.

Το τελευταίο αντίο στον Θ.Λασπιά από LAMIASTARGR

 lamiastar.gr.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο