Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αστυνομικός με πολιτικά δέχθηκε επίθεση και πυροβόλησε στον αέρα

-Ομάδα διαδηλωτών θεώρησε ότι είναι μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης και του επιτέθηκε-Ο αστυνομικός τράπηκε σε φυγή και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Δάφνη που πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.
Ένας ειδικός φρουρός πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα έξω από τον σταθμό του Μετρό στην πλατεία Καλογήρων.

Το περιστατικό αυτό, που «γεννά» σοβαρά ερωτήματα, συνέβη όταν ομάδα διαδηλωτών εντόπισε τον άνδρα, τον οποίο και θεώρησε μέλος ακροδεξιάς ομάδας, να περνάει με το μηχανάκι από το σημείο.΄Όταν ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι είναι ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε ότι διαδηλωτές κινούνται απειλητικά προς το μέρος του επιχείρησε να τραπεί σε φυγή με το μηχανάκι. Τελικά, ομάδα διαδηλωτών τον ακινητοποίησε και του επιτέθηκε.
Στη συνέχεια, ο αστυνομικός βρήκε καταφύγιο σε κατάστημα της περιοχής. Ωστόσο, ο ειδικός φρουρός κατά τη διάρκεια της φυγής του πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα. Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο μαγαζί, κάτι το οποίο απετράπη από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Μάλιστα, το γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία στην οποία φέρεται να απεικονίζεται ο ειδικός φρουρός.

Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Ο  ειδικός φρουρός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες. Από την Αστυνομία έχει διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Πριν από το σοβαρό περιστατικό με τον ειδικό φρουρό υπήρξε μικροένταση μεταξύ ομάδα διαδηλωτών και αστυνομικών. Το «σκηνικό» έντυσαν πετροπόλεμος και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Νωρίτερα, αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Παγκράτι έξω τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Newsbomb.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο