Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Θήβα:Συγκλονιστική μαρτυρία γονέα παιδιού με ειδικές ανάγκες-Ζητάμε άμεση λύση

Το παιδί του κ.Γιώργου από τη Θήβα είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες. Διαμαρτύρεται ο κ.Γιώργος ότι ενώ το παιδί για 8 χρόνια πήγαινε στο Κοντίτο της Θήβας στο ειδικό σχολείο το παιδί του, εντελώς ξαφνικά αποφασίστηκε ότι δεν μπορούν να το συνεχίσουν στο Κοντίτο και ότι θα το πάνε στο ειδικό σχολείο στο Λουτουφί ( χωριό έξω από τη Θήβα).

Ο κύριος Γιώργος αντιμετωπίζει τα εξής δύο σοβαρά προβλήματα. Πρώτος το θέμα της μεταφοράς. Ο άνθρωπος δουλεύει νύχτα δεν μπορεί να πηγαίνει το παιδάκι στο σχολείο αλλά και να μπορούσε θα ήταν πολλά τα έξοδα μεταφοράς , να πηγαινοέρχεται δύο φορες της ημέρα στο Λουτουφί.

Εκτός αυτού το παιδάκι έχει πρόβλημα προσαρμογής στο νέο σχολείο. Αρνείται να πάει, έχει μάθει 8 χρόνια τους συμμαθητές τους. Με αποτέλεσμα τώρα ο κ.Γιώργος να ξεγελάει τον μικρό λέγοντας ότι ακόμα είναι καλοκαίρι δεν έχουν ανοίξει τα σχολεία, περιμένοντας να βρεθεί λύση και να τον πάει ξανά σχολείο. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί με ειδικές ανάγκες να το πείσει να πάει σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Ο άνθρωπος είναι σε απόγνωση όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Έχει τραβήξει πολλά μας λέει να προσαρμόσει το παιδί του σε ένα σχολείο τόσα χρόνια. Και ξαφνικά του ήρθαν τα πάνω κάτω.

Πρέπει τουλάχιστον για τα παιδιά με τις ειδικές ανάγκες να υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία και να βρεθεί λύση για αυτό τον άνθρωπο που μια ζωή παλεύει να δώσει μία φυσιολογική , όσο γίνεται, ζωή για το παιδί του.

Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι.


Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο