Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Θήβα

Η αντιφασιστική κίνηση Θήβας στην κεντρική πλατεία της Θήβας, σήμερα στις 18/9 με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Φορτισμένο και βαρύ το κλίμα μπροστά στο θάνατο του Παύλου Φύσσα , 34 ετών που έφυγε τόσο άδικα, του κόψαν το νήμα της ζωής.

"Παύλος Φύσσας-34 ετών, νεκρός από το χέρι της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, Νέος - Μουσικός-Αγωνιστής- Αντιφασίστας ... αυτά ήταν τα εγκλήματά του"

Και συνεχίζουν.... "Η δολοφονία του νεαρού Παύλου, ήταν έτοιμη από καιρό. Το χέρι που εκτέλεσε εν ψυχρώ το δολοφονικό σχέδιο είχε οπλιστεί από καιρό.  Το όπλισε η ανοχή μίας κοινωνίας που μοιάζει σε λήθαργο, κάτω από το βάρος της επίθεσης που δέχεται ακόμη και στα στοιχειώδη, το όπλισε η δήθεςν αντισυστηματική ψήφος που έδωσε  δύναμη στους υμνητές του χίτλερ, το όπλισε η σιωπή στα απανωτά χτυπήματα των εξαθλιωμένων μεταναστών που έγιναν ξαφνικά αιτία για όλα τα κακά της μοίρας μας".

Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από το λόγο που ακούστηκε στην πλατεία της Θήβας. Και κλείνοντας ..."Στο δρόμο θα νικήσουμε τον τρόμο-Η ζωή θα νικήσει το Θάνατο! Καλό ταξίδι Παύλο"

(Σεβαστήκαμε το βαρύ και φορτισμένο κλίμα και δεν τραβήξαμε περισσότερες φωτογραφίες). Θα ακολουθήσει και ένα μικρό βίντεο από την συγκέντρωση!



Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο