Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

“Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ        ΘΗΒΑ17/9/2013
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Σ.Ε.Χ.Β.Ν.Β “Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”                             ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.142
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡΙΤ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 80/2011 ΠΡΩΤΟΔ. ΘΗΒΩΝ
ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΧ. ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 840/9-5-2011
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΗΒΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Χ.Β.Ε.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλουμε τη δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών νεοναζί στο Πέραμα, σε βάρος μελών του Κ.Κ.Ε. και του Δ.Σ. του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά.
Το χτύπημα σε πρωτοπόρους αγωνιστές εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων δείχνει ποιος είναι ο εχθρός τους. Εχθρός τους είναι η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι και ιδιαίτερα αυτοί που δεν υποτάσσονται και δε σκύβουν το κεφάλι.
Οι νεοναζί επιβεβαιώνουν τον χαρακτήρα και το ρόλο τους, ως δύναμη κρούσης των εφοπλιστών και των βιομηχάνων για την υπεράσπιση των συμφερόντων και της κερδοφορίας του κεφαλαίου και με βασική αποστολή να χτυπήσουν το ταξικό εργατικό κίνημα.
Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί απ’ τα κραξίματά τους στη Βουλή και το δήθεν αντισυστημικό προφίλ που προβάλλουν. Ο φασισμός είναι καπιταλισμός στην πιο ακραία και καθαρή του μορφή, που σε συνθήκες κρίσης όπου οι αντιθέσεις οξύνονται, το σύστημα καταφεύγει στη φασιστική βία.
Οι εργαζόμενοι οργανωμένοι, σε κάθε χώρο δουλειάς, έχουν τη δύναμη, μπορούν και θα απομονώσουν τους πολιτικούς απογόνους των γερμανοτσολιάδων και μαντρόσκυλα των αφεντικών.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο