Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι οι οχετοί του νεοναζισμού οδηγούν στο Μαξίμου


( Ναζιστές χωρίς συνείδηση)
Το πρωί της ίδια μέρας που δολοφονήθηκε ο Φύσσας από τον δολοφόνο μέλος της συμμορίας των Χιτλερικών , είχα γράψει:
«Η ανάγκη μαζικής δολιοφθοράς σε βάρος των δυνάμεων της εργασίας αλλά και σε κάθε φάση πολιτικής δραστηριοποίησης τμημάτων του Ελληνικού λαού, η άσκηση τρομοκρατίας και φόβου στους εργαζόμενους και πάσης φύσεως διαδηλωτές, η ανάγκη να ξαναβρεθεί στην κυβερνητική εξουσία το πολιτικό σύστημα π[ου παραδοσιακά αποτελούσε το ψυχοπαίδι των ξένων πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, καθώς και η ανάγκη παλινόρθωσης της φασιστικής Δεξιάς όπως αυτή είχε συγκροτηθεί  μετεμφυλιακά, οδήγησαν σε ιστορικές αποφάσεις τα δοβλέτια της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξουν δηλαδή μια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των οργανωμένων τμημάτων της φασιστικής δεξιάς, που πλέον ήταν πιο χρήσιμοι στο προσκήνιο παρά ως παρακρατικές οργανώσεις στο παρασκήνιο.»
Το άρθρο τελείωνε ως εξής: «Επομένως η δύναμη της Χρ. Αυγής εξακοντίζεται περισσότερο από την ενσυνείδητη αποδοχή και προώθηση της φασιστικής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας παρά στη ιδία δυναμική των τρομοκρατικών ενεργειών των ανεγκέφαλων οπαδών της. ……. Όσο θα αποκτά μεγαλύτερη βεβαιότητα  ήττας ο σώγαμπρος του Παυλίδη τόσο τα χαρακτηριστικά της ναζιστικής συμμορίας των δολοφόνων της Χρ. Αυγής θα γίνονται εντονότερα και πιο αποκρουστικά.»
Όλοι οι οχετοί των θυλάκων της συμμορίας των δολοφόνων Χιτλερικών οδηγούν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Από τους επιφανείς του Μεγάρου, Χρύσανθος Λαζαρίδης.
Οι σχέσεις συγγένειας ήταν και είναι άρρηκτοι ανάμεσα στο επίσημο φασιστικό κόμμα της Δεξιάς που διαχρονικά και με διαφορετικά ονόματα κυβέρνησε τον τόπο με το παρακράτος των συγκροτούμενων από τους συνεργάτες των Ναζί στην κατοχή, των ταγματασφαλιτών, κουκουλοφόρων καταδοτών και αργότερα συνεργατών της Χούντας, βασανιστών της χούντας, ρουφιάνων της χούντας, αργότερα ως «γνωστοί-άγνωστοι», αργότερα συνεργάτες του Μαρκογιαννάκη την εποχή του Κουρασμένου και βοηθητικό προσωπικό των ΜΑΤατζήδων εναντίον διαδηλωτών και πριν καιρό νταβατζήδες, μπράβοι της νύχτας κλπ. κλπ.
Η σημερινή συγκροτημένη συμμορία δολοφόνων Χιτλερικών και Χουντικών βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και σε απ’ ευθείας συνεργασία με το κονκλάβιο που επικυριαρχεί στο κόμμα της δεξιάς, την Νέα δημοκρατία αλλά και στην Κυβέρνηση.
Οι σύμβουλοι του Φασίστα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , ο οποίος επικουρείται από το «καμάρι» του ΠΑΣΟΚ, τον Β. Βενιζέλο , φασίστας και αυτός που κρύβει το φασισμό του υποδυόμενος τον Σοσιαλιστή, επεξεργάζονται διάφορα σενάρια, εκ των οποίων τα πιο «ανώδυνα», της εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων της Δεξιάς, την Χρ. Αυγή και την Ν. Δημοκρατία.
Εκείνος ο σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ο εκβιασμός προς τους «δεξιούς» ψηφοφόρους, που άφησαν την στρούγκα που έλεγε ο αείμνηστος Φασίστας Ε. Αβέρωφ, και έχουν μετακινηθεί Αριστερά.
Είναι ηλίου φαεινότερο  ο στρατηγικός στόχος των επιτελών του Σαμαρά.
Πρώτον να μην θέσουν μνημόνια, ξεπούλημα και υποταγή στην Γερμανία της Ελλάδας σε κίνδυνο αποσταθεροποίησης από την βέβαιη επικράτηση ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Δεύτερο, να μην επιτρέψουν αυτοδύναμη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με όποιο τίμημα.
Τρίτον, να τρομοκρατήσουν τους συντηρητικούς ψηφοφόρους, χωρίς να χρειαστεί να χαλαρώσου την οικονομική τους πολιτική, με μέσον τα στημένα γκάλοπ που θα δείχνουν σε κατάσταση αναπνοής την Χρ. Αυγή από την Νέα Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα η Χρ. Αυγή θα συμβάλει με την πρακτική δολιοφθορών, δολοφονιών , χάπενινγκ για ηλιθίους  που «δικαιολογούνται» ως …..πεινασμένοι και άλλα ειδεχθή εγκλήματα που θα αποσταθεροποιήσουν το σύνολο της πολιτικής και κοινωνικής συνύπαρξης.
Ο ίδιος σχεδιασμός μετά τις εκλογές  θα πριμοδοτήσει οργανωμένες απεργίες φασιστικών σωματειακών οργανώσεων που ήδη συγκροτούνται στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες φύλαξης, καθώς και κίνημα «ανυπακοής» στα σώματα ασφαλείας τα οποία ήδη καθοδηγούνται από την ηγεσία της Χρ. Αυγής με την ανοχή Δένδια _ Σαμαρά.
Μέσα στον σχεδιασμό αυτό εντάσσεται και η δολοφονία του Φύσσα.
Ας θυμηθούμε πως το φασιστικό παρακράτος, είτε με στολή ΜΑΤαντζή, είτε με στολή Χρυσής Αυγής,  έχει στο ενεργητικό και άλλη δολοφονία, στην απεργία στο Σύνταγμα καθώς και πλήθος αλλοδαπών.
Αυτού του είδους η τρομοκρατία  αποτελεί υποβοηθητικό εργαλείο όλων των κυβερνήσεων εθνικής μειοδοσίας σε ολόκληρη την κατεχόμενη Ευρώπη από το Δ’ Ράιχ της Μέρκελ.
Η Χιτλερική Αυγή έχει ήδη συγκροτημένη δύναμη κρούσης  και δολιοφθορών κατά τα πρότυπα παραστρατιωτικής οργάνωσης μισθοφορικού στρατού.
Πολλοί από αυτούς έχουν εργασιακή σχέση είτε απ’ ευθείας με την οργάνωση είτε μέσω εταιριών φύλαξης.
Αξιόλογα αδιευκρίνιστο παραμένει  η χρηματοδότηση της Χρ. Αυγής, αν και η παλιά στενή σχέση συνεργασίας εφοπλιστικού κεφαλαίου και Χούντας  δεν έχει ατονήσει στον παρόντα χρόνο και μάλλον αποτελεί και σήμερα χρηματοδότης των Χιτλερικών οργανώσεων και πέραν την Χρ. Αυγής.
Μια άλλη πηγή εσόδων των μελών της αποτελεί η εργασιακή σχέση με το Κράτος , όπου η μεγαλύτερη συγκέντρωση παρατηρείται στην Αστυνομία και κυρίως στις μονάδες καταστολής.
Τώρα, και ίσως όπως μας έχουν συνηθίσει,  για τα μάτια του κόσμου μπαίνει το ερώτημα της αντιμετώπισης της δράσης της Χιτλερικής οργάνωσης του Μιχαλολιάκου. Να τεθεί εκτός νομιμότητας η Χρ. Αυγή; Μήπως κάτι τέτοιο προσκρούει στο  Σύνταγμα;
Να γίνει ξεκάθαρο αυτό προς όλους εκείνους, Κυβερνώντες ή Αντιπολιτευόμενους ή εκείνη την «ώριμη» νεολαία των 35 χρόνων.
Η Δίκη της Νυρεμβέργης που καταδίκασε τους Ναζί δολοφόνους και τον Ναζισμό  και αντίστοιχα ηδίκη των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα μετά την «πτώση» της Χούντας, καθόρισαν και τις συνταγματικές ελευθερίες και την έννοια της ελευθερίας, στα Συντάγματα όλων των Χωρών. Ενσωματωμένη εικόνα 1
Εξαίρεση αποτελούσε η μετεμφυλιακή Ελλάδα προτεκτοράτο πρώτα των Εγγλέζων εποικιστών ( ο εμφύλιος κατά βάση ήταν στρατιωτική απόβαση  των Εγγλέζικων στρατευμάτων εναντίον της απελευθερωμένης από το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ Ελλάδα και εναντίον της νομιμότητας και υπέρ των ταγματασφαλιτών και όλων των συνεργατών του Γ' Ράιχ) και αργότερα προτεκτοράτο των Αμερικανών. 
Κανένα Σύνταγμα δεν επιτρέπει την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εναντίον της ελεύθερης βούλησης των πολιτών και του Πολιτικού συστήματος, που επικαλείται την «ελευθερία» σκέψης και άποψης.
Αν σεβόμαστε τις αποφάσεις των Δικαστηρίων, όταν οι αποφάσεις αυτές αποτελούσαν και έκφραση της αποκατάστασης της νομιμότητας στην Χώρα, τότε εκ των πραγμάτων η Χρ. Αυγής είναι εκτός νομιμότητας και τα μέλη και τα  στελέχη της πρέπει να συλληφθούν για συγκρότηση εγκληματικής κατά της ανθρωπότητας και της ελεύθερης βούλησης των πολιτών, οργάνωση.
Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες επειδή εξυπηρετούνται ανάγκες τρομοκρατίας των μαζών, μιας και το νέο οικονομικό σύστημα του Νεοφιλελευθερισμού στο ιδεολογικό του πυρήνα είναι έντονα φασιστικό.
Ένα τέτοιο οικονομικό μοντέλο με ιδεολογία φασισμού και πρακτικές ναζισμού στην επικράτηση του στην παγκόσμια τάξη Κρατών και Κοινωνιών, χρειάζεται αντίστοιχα οργανώσεις τρομοκρατίας, δολιοφθορών και πολιτικών εκβιασμών ενταγμένων στον ναζισμό χωρίς συνείδηση.
Η Χρυσή Αυγή , όπως και άλλες μικρότερες ναζιστικές οργανώσεις   που δρουν σε ολόκληρη την χώρα, έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά του ναζισμού χωρίς συνείδηση και είναι αναγκαία και η ύπαρξη και η δράσης της.
Οι παράλληλες οργανώσεις της Χιτλερικής Οργάνωσης  του Μιχαλολιάκου:

. Πατριωτική Πολιτοφυλακή: Διοργανώνει παραστρατιωτικού τύπου εξορμήσεις
§                     Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων Το Γεράκι της Θράκης: Διαδίδει αντιτουρκική και αντισημιτική προπαγάνδα
§                     Νέα Πατρίδα (με έδρα την Κοζάνη) και Μαύρος Κρίνος: Ζητούν την «ένοπλη αυτοάμυνα» των Ελλήνων εθνικιστών
§                     Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως Δούρειος Ιππος: Οργανώνεται σε μικρούς πυρήνες για να αποφύγει τις συλλήψεις
§                     Αυτόνομο Δίκτυο Εθνικιστών: Οργάνωση-ομπρέλα για μικρότερες αυτόνομες ομάδες.
§                     Αίμα και Τιμή: Παρακλάδι του διεθνούς νεοναζιστικού δικτύου Blood and Honor
§                     Ελληνική Οργάνωση Χ: Απαιτεί «εθνική κάθαρση»
§                     Αυτόνομοι Εθνικιστές Κορίνθου και Ανέντακτοι Μαίανδροι Εθνικιστές: Οι τελευταίοι έχουν αναλάβει την ευθύνη για βομβιστικές επιθέσεις στα γραφεία της οργάνωσης Νέοι Ενάντια στον Ρατσισμό και στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

αἰέν ἀριστεύειν

 dilesi58

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο