Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ενα έγκλημα κρυμμένο από τα ΜΜΕ. Το εμπόριο ανηλίκων παιδιών σαν παράπλευρη απώλεια του πολέμου στην Συρία.

Πλούσιοι Σαουδάραβες αγοράζουν απο στρατόπεδα Σύρων προσφύγων στην Ιορδανία νέα κορίτσια, πολλά μέχρι και επτά ετών, με πρόσχημα το γάμο. Και τα παρατούν μετά από μερικές εβδομάδες σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Μια επικερδής επιχείρηση ξένων εγκληματιών (Εβραίων, Τούρκων, Αράβων,) και μια άλλου είδους παράπλευρη απώλεια του πολέμου κατα της Συρίας. 

του Εμμανουήλ Σαρίδη 

Στις 16.03.2013 το πρώτο γερμανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα ARD μετέδωσε ένα ρεπορτάζ με τον τίτλο "Jordanien: Verkaufte Mädchen" ("Ιορδανία: Πουλημένα κορίτσια").

Παραγωγός του ήταν ο Volker Schwenck, ανταποκριτής της ARD στο Κάιρο. Πρόκειται για την τύχη νέων κοριτσιών, ακόμη και εφτά χρονών, από την Συρία, οι οικογένειες των οποίων έχουν καταφύγει σε γειτονικές χώρες, στην προκειμένη περίπτωση στην Ιορδανία, όπου πέφτουν στα χέρια αδίσταχτων μαφιόζων απο το Ισραήλ, την Τουρκία και μερικές αραβικές χώρες, που τις "παντρεύουν" με Σαουδάραβες, που πάνε στην Ιορδανία για πορνογραφικό τουρισμό. Και ύστερα απο μια "γαμήλια" ζωή μερικών εβδομάδων τις παρατάνε σαν στυμμένες λεμονόκουπες.

Μια άλλη απεχθής δραστηριότητα αυτών των κακοποιών στοιχείων είναι η κλοπή βρεφών μέσα στην Συρία, που γίνεται σε συνεργασία με τους λεγόμενους επαναστάτες. Διαβάζω σε ένα σοβαρό ιστολόγιο για μια τέτοια περίπτωση, όπου «επαναστάτες» μαζί με τούρκους μαφιόζους μπήκαν σ’ ένα σπίτι, πυροβόλησαν τον πατέρα στο κεφάλι και άρπαξαν από τη μάνα το βρέφος που το πήγαν για πούλημα στην Τουρκία. Κατά πολύ επιβεβαιωμένες πληροφορίες υπάρχουν πολλές τέτοιες σπείρες τούρκων κακοποιών, που σε συνεργασία με τους δήθεν αντάρτες κλέβουν τα παιδιά Σύρων γυναικών και τα μοσχοπουλάνε στην Τουρκία, όπου λέγεται ότι έχουν μεγάλη ζήτηση.

Διαβάσατε τέτοιες ειδήσεις στα Μαζικά Μέσα; Λέξη, πουθενά. Πού είναι οι διαμαρτυρίες εκείνων των ανθρωπιστικών οργανώσεων, που ξελαρυγγιάζονται όταν κάτι συμβεί στην Ρωσία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντιρωσική προπαγάνδα; Διαμαρτύρεται κανείς για την γενοκτονία που λαβαίνει χώρα σήμερα στην Συριά; Κανείς, τσιμουδιά. Και που εξαφανίστηκαν όλοι εκείνοι οι αριστεροί, οι ανθρωπιστές και οι διανοούμενοι στη Γερμανία, την Γαλλία, την Ελλάδα και αλλού, που χαλάν τον κόσμο γιατί στην Ρωσία συνελήφθησαν οι ακτιβιστές της Green Peace, που κατ’ εντολήν των επιούσιων αφεντικών τους πήγαν να κουρσέψουν ένα ρωσικό πλοίο; Ένα είναι σίγουρο: Για τέτοια θέματα είναι όλοι τους βαρήκοοι και μουγγοί. 

Ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα της πορνείας ανηλίκων. 

Δύσκολα το αντέχεις, να βλέπεις ξεδοντιασμένους εβδομηντάρηδες από την Σαουδική Αραβία, που μέχρι σήμερα για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους ...καβαλούσαν καμήλες, να κάνουν τις κάθε είδους ασέλγειες πάνω σε αβοήθητα κοριτσάκια 17, 13 ή ακόμη και εφτά ετών. Αίσχος γι' αυτούς τους άτιμους ψευδο-πιστούς του Ισλαμ. Και πιο άτιμο ίσως για τους ψευδο-ανθρωπιστές της Δύσεως, που τους θεωρούν ως συμμάχους τους και τους υποστηρίζουν πολιτικά, ανεχόμενοι τα αποβράσματα που με σαουδικά και καταρικά λεφτά καταστρέφουν την Συρία, δολοφονούν το λαό της και ατιμάζουν μικρά κοριτσάκια, στο όνομα κάποιου αγώνα κάποιας Δημοκρατίας εναντίον του "δικτάτορα" Ασσάντ της Συρίας. 

Αυτός είναι ο εκδημοκρατισμός της Συρίας που εννοούν; Αυτή είναι η θρησκευτικότητα των πληρωμένων δολοφόνων, που όταν καταστρέφουν ένα κτίριο σε μια πόλη της Συρίας φωνάζουν στην κάμερα, για να ακούγονται, Αλλάχ Ουάκμπαρ; Και των Σεϊχηδων του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και των άλλων αραβικών Εμιράτων, που δικαιολογούν τις ασελγείς αυτές πράξεις τους με το ότι, οι νόμοι της Σαρίας επιτρέπουν γάμους με ανήλικες;

Γιατί οι γάμοι αυτοί δεν είναι τίποτε άλλο απο μία επίσκεψη σε μπουρδέλο. Το γνήσιο Κοράνιο δεν επιτρέπει τέτοιες βρωμιές, η ερμηνεία των Σεϊχηδων στηρίζεται σε κάποιες τροποποιήσεις που έκανε για πολιτικούς λόγους ο Τρίτος Χαλίφης Ούτμαν (βλέπε και Uthmān ibn ʿAffān (αραβικά ‏عثمان بن عفان‎, * 574 στη Μέκκα, † 17. Ιουνίου 656 στη Μεντίνα), γνωστός και με το όνομα Οσμάν ή Ουσμάν, μετα τον Αbu Bakr και τον Umar ibn al-Chattab ο τρίτος Χαλίφης των Μουσουλμάνων, 644–656, για τους Σουνίτες ο τρίτος δικαιωματικός Χαλίφης. 

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ
Και να φανταστείτε ότι οι καταγγελίες αυτές προέρχονται από κάποιον που γενικώς βλέπει με συμπάθεια το ισλάμ!!!!!
Δεν ξέρω τι εννοεί με το "γνήσιο κοράνι" και ποιοί από τους μουσουλμάνους το ακολουθούν αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν μεγάλες αιρέσεις στο ισλάμ που με τροποποιημένο κοράνιο δέχονται όλα αυτά τα εγκλήματα.....
Δεν με νοιάζουν ούτε οι Μωάμεθ ούτε οι χαλίφηδες ούτε οι Σεϊχηδες ούτε τίποτα...
Με νοιάζουν μόνο το μικρά ανήλικα κοριτσάκια που πέφτουν θύματα των διεστραμμένων κι αποκτηνομένων υπανθρώπων....
Η κατάρα του Θεού θα είναι πάνω τους και πάνω σε όσους τους βοηθούν.... 

ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο