Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2014 ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΗΒΑΣ

Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2014 , στη Βιβλιοθήκη Θήβας
 "Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!"
Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες

   Η Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2014, που φέτος έχει τίτλο «Ό,τι  σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο! – Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες» .

  Καλούμε τα παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών να συμμετέχουν στις δράσεις της Βιβλιοθήκης, που θα πραγματοποιηθούν από 23 Ιουνίου έως 1 Αυγούστου  στο χώρο της, σε καθημερινή βάση το πρωί.
Να γνωρίσουν Αντίθετους Κόσμους, αλλά και να ανακαλύψουν τα σημεία όπου αυτοί συναντιούνται.
«Μια μέρα με φως και σκοτάδι», «Η μέρα του άγριου και του ήμερου», «Η μέρα του κρύου και το ζεστού», «Η μέρα της αρχής και του τέλους» και πολλές άλλες δράσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με το χώρο της  Βιβλιοθήκης, τα βιβλία και την ανάγνωση.  
 Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους,  για να περάσουμε ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.
Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας
Αμφίονος 33Α & Ζεγγίνη ή στο τηλ:2262027400. Αιτήσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας κατά το ωράριο λειτουργίας της, απαιτείται προεγγραφή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Μια δράση του Future Library για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Θήβα 2 /6 / 2014

πρόγραμμα 2014.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο