Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Ν.Τ.Π. & ΣΑΜΑΡΑΣ - Ανασχηματισμός & άλλα τινά

Η υπουργοποίηση-όπως λέγεται και γράφεται από τα ΜΜΕ- με τον ανασχηματισμό και άλλων Σιωνιστών Πασόκων  υπηρετών της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, σημαίνει ότι ο Σαμαράς ΔΕΝ έλαβε το μήνυμα του Ελληνικού Λαού που του έστειλε κατά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές.
Ο ανασχηματισμός των Σαμαρο-Βενιζέλων έγινε πολιτικό θέατρο!!
Μετά από τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα, οι κυβερνώντες έχασαν «την έξωθεν καλήν μαρτυρίαν» όπως λέει η Εκκλησία!!!
Ο Σαμαράς έκανε τη Ν.Δ. και τη κυβέρνηση φωλεά πασόκων Σιωνιστών υπηρετών των Κοσμοκρατόρων ηγετών της Ν.Τ.Π.
Αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς γράφει τον Ελληνικό Λαό, στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Έκανε τη Ν.Δ. πρακτορείο της Ν.Τ.Π

Πολιτικός χειμώνας το κόμμα της Ν.Δ. επί ηγεσίας Σαμαρά.
Γέμισε το υπουργικό συμβούλιο με υπουργούς πασόκους μαριονέτες & πιόνια των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. που δώσανε τα πετρέλαια στο Ροκφέλερ, και στις πετρελαϊκές εταιρείες αυτού!!!
Τον ανασχηματισμό τον κάνουν οι φρενοβλαβείς ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Ο Ελληνικός Λαός έδιωξε τους πασόκους κλέφτες & προδότες της πατρίδος, όμως οι Κοσμοκράτορες, μαζί με τους Σιωνιστές της Ε.Ε. και το Σαμαρά, τους επανέφεραν στην εξουσία, για να κάνει κυβέρνηση ο Σαμαράς. Μετά τις πρόσφατες εκλογές η μειοψηφία κυβερνά την Ελλάδα. Ο Σαμαράς κάνει ότι δεν έχει καταλάβει το μήνυμα.
Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι μένουν στην εξουσία για να υπηρετήσουν το Ρότσιλντ και τα μνημόνια της μεγάλης Σιωνιστικής Τρόϊκα!!!
Η κυβέρνηση της χώρας είναι η Αμερικανική & Γερμανική Πρεσβεία!!!
Το κράτος επί Σαμαρο-Βενιζέλων δεν λειτουργεί ως κράτος δικαίου, είναι κράτος υπό Σιωνιστική Γερμανική Αρμοστεία της Ν.Τ.Π.
Το πολίτευμα που βιώνουμε σήμερα είναι Φεουδαρχική κοινωνία με δημοκρατικό μανδύα. Επί των ημερών Σαμαρά η χώρα μας κατέστη φέουδο των Παντοκρατόρων ηγετών της Ν.Τ.Π.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έκαναν τη πατρίδα μας τσιφλίκι τους.
Τόσο πολύ, που γελάει εις βάρος μας το διεθνές κοινό, και ο Σόϊμπλε μας συμπεριφέρεται σαν σε δούλους. Το υπουργικό συμβούλιο των Σαμαρο-Βενιζέλων κατακλύσθηκε από ανθέλληνες Σιωνιστές
 υπουργούς, πιόνια και μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ο Ελληνικός Λαός κατάλαβε πια τι παιχνίδι παίζετε κύριε Σαμαρά.
Kάθε άλλο παρά Ελληνικό παιχνίδι………….
Κατά τις πρόσφατες εκλογές, κυκλοφορούν εντόνως φήμες στο Λαό, ότι η Ν.Τ.Π. έβγαλε ότι αποτελέσματα ήθελε, για να στηρίξει Σαμαρο-Βενιζέλους στην εξουσία, για να διαφυλάξει τα συμφέροντα αυτής.
Η πραγματική δύναμη της Ν.Δ. ήταν 17% σύμφωνα πάντα με τα προεκλογικά δεδομένα, και όχι 22% που με τεχνικά μέσα δηλώθηκε,
και της Ελιάς 3% σύμφωνα με τις προεκλογικές δημοσκοπήσεις, και όχι 8% που επισήμως ανακοινώθηκε. Επομένως ο Βενιζέλος δεν πρέπει να έχει πολιτικές απαιτήσεις. Πότε επιτέλους θα απαλλαγούμε από τους εφιάλτες Σιωνιστές και κλέφτες πασόκους που μας κατάστρεψαν;;;;
Ο Λαός τους απέρριψε, και η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. μαζί με τον αρχομανή Σαμαρά τους επανέφερε, για να στηριχθεί ο Σαμαράς Πρωθυπουργός!!
Η Ελλάς τελεί υπό κατοχήν της Ν.Τ.Π. μέσω Σιωνιστών πασόκων !!!
Η Βουλή γέμισε με μαριονέτες & ορντινάντσες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
γιαυτό ψηφίζουν όλα τα Μνημόνια, με τα οποία σκλάβωσαν τους Έλληνες!!! Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. των ηγετών Ρότσιλντ + Ροκφέλερ, θέλει το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου στην εξουσία, για να εξυπηρετούνται τα πάσης φύσεως συμφέροντα αυτής, στη Γεωγραφική αυτή περιοχή, και όχι τα συμφέροντα της Ελλάδος, και των Ελλήνων.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. προικοδότησε γενναία αμφοτέρους τους αρχηγούς με ικανοποιητικά εκλογικά αποτελέσματα, όπως θα κάνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, άρα πρέπει να ανταποδώσουν τη χάρη, συναινώντας σε όλα τα ανθελληνικά σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. !!
Δεν θα άφηναν το δικό τους μαντρί απροστάτευτο χωρίς τσοπανόσκυλα! Η Ελλάς είναι το μαντρί των ηγετών της Ν.Τ.Π.
Γιαυτό ο πονηρός Βενιζέλος ασκούσε προεκλογικά εκβιασμό, ότι θα παραιτηθεί, στη πραγματικότητα εκβίαζε τα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π. λέγοντας, κοιτάξτε εάν δεν μου δώσετε ικανοποιητικά ποσοστά, εσείς θα χάσετε!!! Και κέρδισε!!!
Το μήνυμα του Ελληνικού Λαού ήταν σαφές, όμως ο Σαμαράς συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι της κατοχής της χώρας……
Εις τας δυσμάς του βίου του, η τύχη επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι, και άσχημη τύχη για το Σαμαρά. Ούτε ψύλλος στο κόρφο του, λέει ο λαός!
Ως πότε πια θα είμαστε υπό κατοχήν της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. ;;;;;
Το δήθεν πλεόνασμα, και η δήθεν ανάπτυξη του Σαμαρά, φάνηκε από
τις πρόσφατες δηλώσεις του Γερμαναρά Σόϊμπλε, που μας απείλησε ότι θα μας πετάξει έξω από την ευρωζώνη. Τι τύχη να έχεις τέτοιους εταίρους!! Ο Γερμαναράς Σιωνιστής Σόϊμπλε είναι πιόνι των ηγετών της Ν.Τ.Π.!! Δεν υπάρχει έλεος για τους Έλληνες. Το δούλεμα των Ελλήνων με τα ψέματα και τις ειρωνείες των Σαμαρο-Βενιζέλων συνεχίζεται, αφού έχουν ισχυρές πλάτες στο διεθνές Κοσμοκρατορικό στερέωμα. Για πια Ε.Ε. μας θυσιάζουν;;; Πρόσφατα ο Όλι Ρεν ομολόγησε ότι, «Σας θυσιάσαμε για να σωθούμε εμείς»!!! Και οι εφιάλτες πολιτικοί μας πρόδωσαν. Μέρκελ & Όλι Ρεν παραδέχτηκαν ότι επιβλήθηκαν τα Μνημόνια για να σωθεί η Ευρωζώνη.
Οι εφιάλτες πολιτικοί αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το ισχυρό «ατού», και να σώσουν τον Ελληνικό Λαό στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ή δεν πήραν χαμπάρι τι τους γίνεται.
Τόσο ηλίθιοι και προδότες είναι!!!
Στην εξωτερική πολιτική οι Σαμαρο-Βενιζέλοι είναι ανύπαρκτοι.
Ότι τους διατάξουν οι ψυχοπαθείς ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.  
Η αποβλάκωση των Ελλήνων με προπαγάνδα από τα μεγάλα κανάλια,
και με τους αεροψεκασμούς του ΝΑΤΟ- Ν.Τ.Π. συνεχίζεται.
Κανένας πολιτικός δεν μιλάει πια για τα εθνικά μας θέματα, λες και δεν
υπάρχουν. Τους απαγορεύουν τα μεγάλα αφεντικά να αναφερθούν σε αυτά. Τα εγκατέλειψαν στο έλεος των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!
Για τη Θράκη που χάνεται προς Τουρκία μεριά, οι Σαμαρο-Βενιζέλοι κάνουν την πάπια. Για το Αιγαίο που χάνεται προς Τούρκους μεριά, κάνουν τον Κινέζο. Για τη Μακεδονία μας τηρούν άκρα του τάφου σιωπή, δώσανε το όνομα στα Σκόπια, με επακόλουθον εδαφικές διεκδικήσεις, για τα Γεωπολιτικά σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ο Τούρκικος πολεμικός Στόλος σαρώνει τις Κυκλάδες, και η Τούρκικη πολεμική αεροπορία οργώνει όλο το Αιγαίο, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται. Ο Σαμαράς παίζει το ίδιο ανθελληνικό παιχνίδι που έπαιξε ο Σιωνιστής ανθέλληνας πασόκος Ααρών Αβουρί στα Ίμια.
Εάν το Αιγαίο ήταν της Τουρκίας, θα τολμούσαμε ποτέ εμείς να ζητήσουμε το μισό, ή έστω τμήμα αυτού;;; Ποτέ! Τόλμησαν οι Τούρκοι διότι βρήκαν από δω μεριά προδότες πολιτικούς συνεργάτες του εχθρού
Ίδια πολιτική, δεν αλλάζει. Οι Τούρκοι πολιτικοί δεν θα τολμούσαν ποτέ να οδηγήσουν τη χώρα τους σε τέτοια κατάντια!!
Οι πολιτικοί δέχτηκαν να γίνει η πατρίδα μας αποθήκη λαθρομεταναστών, με τραγικά αποτελέσματα. Μετά το 1974 άνοιξαν τις πόρτες της Ελλάδος στους λαθρομετανάστες, και άρχισαν τα δάνεια από τη Ν.Τ.Π. και τη καταλήστευση του κράτους!!!
Τι Σημίτης, τι Σαμαράς!!! Όλοι τους είναι πιόνια του Ρότσιλντ και όλων των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
«Τάλε κουάλε» λέει ο Λαός. Την ώρα που ο ψεύτης ραγιαδο-Αντωνάκης καλπονοθεί μαζί με τη Ν.Τ.Π., η Τουρκιά σαρώνει το Αιγαίο, αρπάζει τα πετρέλαια για λογαριασμό του Ροκφέλερ, και εμείς ασχολούμαστε με το κόμμα του Μπαρμπα-Φανούρη και της Ρεπούση.
Μπορεί η Χούντα να έχασε τη μισή Κύπρο, ετούτοι εδώ οι προδότες και «Δημοκράτες» θα χάσουν τη μισή Ελλάδα, ήδη η καταστροφή άρχισε από τη Θράκη, και από το Αιγαίο με στρατιωτικές ενέργειες!
Αυτοί οι προδότες πολιτικοί μας οδήγησαν στη καταστροφή, και πρέπει να οδηγηθούν σε ειδικά δικαστήρια.
Ετούτοι οι εφιάλτες πολιτικοί οδήγησαν παντοιοτρόπως την Ελλάδα στη χρεοκοπία με ολέθρια αποτελέσματα για την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία, και καταστροφικά αποτελέσματα για το Λαό.
Την ώρα που ο ραγιαδο-Αντωνάκης ονειρεύεται πλεονάσματα και αναπτύξεις, και εκφωνεί πομφόλυγες στη πλατεία Συντάγματος, η Τουρκιά δουλεύει για Κοσοβοποίηση της Θράκης, και η Ν.Τ.Π. για Σλαβοποίηση της Μακεδονίας, και ο ραγιαδο-Αντωνάκης «πέρα βρέχει», «από τη πόλη έρχομαι, και στη κορφή κανέλα»……….
Ο Σαμαράς «άμα τη εμφανίσει» στα κανάλια της T.V. δίνει την εικόνα του «φουκαρά» ραγιά. Είναι ο ραγιάς της διεθνούς διπλωματίας.
Γιαυτό ο λαός τον αποκαλεί «Ραγιαδο-Αντωνάκη».
Ο Σαμαράς «άμα τη εμφανίσει» στα κανάλια, και στο βήμα, δίνει την εντύπωση στο κοινό του φανατισμένου κομματικού οργάνου.
Τόσο φανατισμένα ομιλεί, για εσωτερική κατανάλωση.
Δεν καταλαβαίνει ότι με αυτό το φανατισμό γίνεται αντιπαθής στο Λαό.
Η παλικαριά του Ραγιαδο-Αντωνάκη εξικνείται μέχρι Φούχτελο.
Οι Σιωνιστές Γερμανοί της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, βρήκαν εδώ
Ραγιαδο-Μακάκες, φοβισμένους πολιτικούς, πιόνια και μαριονέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και τα κάνουν αυτά. Κανένας από αυτούς τους εφιάλτες δεν απάντησε στο Σόϊμπλε ότι, εάν μας βγάλεις από την Ευρωζώνη, εμείς θα διαγράψουμε μονομερώς το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος. Τότε όμως ο Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα πετάξει το Σόϊμπλε, έξω από το καροτσάκι του, αφού θα χάσει λεφτά.
Δεν έχουμε άλλη λύση, να διαγράψουμε το χρέος που μας φόρεσε  η  Ν.Τ.Π., και να ζητήσουμε από τη διεθνή δικαιοσύνη δικαίωση, και τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα!!! Οι Γερμανοί του Σόϊμπλε είναι «Μπαταχτζήδες», αφού δεν πληρώνουν τα χρέη τους!!!!
Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του Γερμανο-υποταγμένου Σαμαρά.
Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις ραγιαδο-Αντωνάκηδες στην εξουσία!!!
Παρακαλώ Ησυχία!!! Ο Σαμαράς και οι Υπουργοί του κοιμούνται!!!
Μην τους ενοχλείτε!!! Οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο………
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. & η μεγάλη Σιωνιστική Τρόϊκα (δανειστές), κάνουν τον ανασχηματισμό της κυβερνήσεως Σαμαρά, κοινώς καλουμένου Ραγιαδο-Αντωνάκη, ή Πινόκιο όπως τον σκιτσογραφούν οι πολιτικοί γελοιογράφοι. Σιωνιστής γεννήθηκε, Σιωνιστής σπούδασε, Σιωνιστής θα πεθάνει! Με τέτοιον Σιωνιστή, σαν το Jeffrey, «δύναταί τι αγαθόν είναι»;;; λέει το Ευαγγέλιον!!! Τι GAP , τι Σαμαράς, λέει ο Λαός. Πολύ άτυχος ο Ελληνικός Λαός με τέτοιους ανύπαρκτους πολιτικούς. Η πατρίδα μας βαδίζει στο άγνωστο, με τον αυτόματο πιλότο, οι δε πολιτικές δυνάμεις είναι κατακερματισμένες.
Η κυβέρνηση Σαμαρά χαρακτηρίζεται από τους πολιτικούς αντιπάλους, ρήτορες μέσα στη Βουλή, σαν κυβέρνηση του ψέματος, της απατεωνιάς, της προδοσίας, και της ληστείας.
Ο ίδιος ο Σαμαράς χαρακτηρίζεται από πολιτικό Αρχηγό σαν πολιτικός απατεώνας και ψεύτης. Οι υπουργοί του Σαμαρά είναι υπουργοί της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και πιόνια των προέδρων Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Σήμερα κατάντησε φαιδρό να είσαι υπουργός του ραγιαδο-Αντωνάκη.
Οι συνεργάτες του ραγιαδο-Αντωνάκη είναι οι «Σοσια-ληστές» του ΠΑΣΟΚ & Ελιάς. Σοσιαλισμός = Σιωνισμός. Βλέπε ΓΑΠ, Σούλτζ, Μπαρόζο, Βαν-Ρομπάϊ, Μέρκελ, Όλι Ρεν, Αλμούνια, Ρεπούσηδες, Μπένι, Φανούρηδες, και άλλοι Εβραίοι Σιωνιστές!!!
Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι η πνευματική και πολιτική ελίτ της χώρας, έσπευσαν και έγιναν μασόνοι, πεφωτισμένοι, Σιωνιστές, μέλη της λέσχης Bilterberg του Ρότσιλντ, της τριμερούς επιτροπής του Ροκφέλερ, Σατανιστές, οπαδοί της Σιωνιστικής Πανθρησκείας, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα, προκειμένου να καταλάβουν κυβερνητικές θέσεις, και άλλες θέσεις στον τομέα των ιδιωτικών επιχειρήσεων!!!
Χρεοκόπησαν την Ελλάδα, «τοις ΕΚΕΙΝΩΝ ρήμασι πειθόμενοι».
Έκαναν τα ακριβώς αντίθετα από το Λεωνίδα. Έγιναν οι εφιάλτες!!!
Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών μας ταμείων, τα έστειλαν στα αφεντικά τους της Ν.Τ.Π., για να αποκτήσουν την εύνοιά τους, και για να πάρουν δάνεια για λογαριασμό του κράτους, να τα σπαταλήσουν, να τα κλέψουν, να χρεώσουν το Λαό, και να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα.    Ο Έλληνας όμως, έμεινε με τη σύνταξη στο χέρι των 360 ευρώ!!!
Βουλγαροποίησαν την Ελλάδα!!!    
Με τα δάνεια αυτά, που αυτοί τα φάγανε, χρέωσαν το Λαό, και χρεοκόπησαν τη χώρα, γιαυτό τους τα έδωσε η Ν.Τ.Π.………..
Το νεράκι μας το πουλάνε σε Σιωνιστές επιχειρηματίες, για να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό!! Με τι τρόπο θα μας εξαφανίσουν το αφήνω στη φαντασία σας…………….
΄Οποιος εξουσιάζει το νερό, εξουσιάζει τη χώρα!!!
Το νεράκι μας το πουλάνε οι Σιωνιστές Ραγιαδο-Αντωνάκηδες, για να το εξάγουν οι Σιωνιστές αγοραστές-επενδυτές-ληστές της χώρας,
με υδροφόρα δεξαμενόπλοια σε χώρα της Μέσης Ανατολής.
Ως γνωστόν οι χώρες της Μέσης Ανατολής υποφέρουν από λειψυδρία.
Έκλεισαν τη Βουλή, για να κάνουν «τις δουλίτσες τους»………..
Οι κλέφτες & προδότες πολιτικοί πωλούν όσο-όσο στους ντόπιους & ξένους Ολιγάρχες και Μεγιστάνες, την ακίνητη περιουσία του δημοσίου φτάνει αυτοί να τα οικονομήσουν!!!
Οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. είναι διεθνείς απατεώνες και κλέφτες, αφού μας κλέψανε τα χρήματα μέσω μετοχών του Χ.Α.Α. και ομολόγων!!!
Είναι και διεθνείς εγκληματίες με αυτά που έκαναν και κάνουν στο Βιετ-Ναμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, και τώρα Ουκρανία!!!
Η μεγάλη ληστεία των Ελλήνων συνεχίζεται με απαίτηση του Ρότσιλντ,
μέσω Μέρκελ, Σόϊμπλε, και ο ραγιαδο-Αντωνάκης εκτελεί!!!
Σοκ προκαλούν σε εκατομμύρια Έλληνες τα εκκαθαριστικά της εφορίας. Τα χρήματα αυτά του Λαού, δεν πάνε για την ανάπτυξη.
Η ανάπτυξη –Growth- και το πλεόνασμα του ραγιαδο-Αντωνάκη, εξικνείται μέχρι τις φουκαριάρες ηρωϊδες καθαρίστριες υπουργείων. Τόσο λεβέντης είναι, που τα βάζει με φτωχές γυναίκες!!!
Δεν του το επιτρέπει ο Τόμσεν. Η παλικαριά του φθάνει μέχρι τις καθαρίστριες, λες και η ανάπτυξη θα έλθει από τη θυσία των φτωχών ηρωϊδων γυναικών καθαριστριών!!!
Τα χρήματα του Λαού από τις εφορίες, μέσω Τρόϊκα, φθάνουν στις τράπεζες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τα χρειάζεται ο πρόεδρος της Ν.Τ.Π. ΡΟΤΣΙΛΝΤ για να καλύψει τα έξοδα της Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας!!
Να καλύψει τα έξοδα της Ν.Τ.Π. στην απατεωνιά της Ουκρανίας!!!
Επί των ημερών του ραγιαδο-Αντωνάκη το δούλεμα του Ελληνικού Λαού, με πάσης φύσεως ψέματα, κατέστη πολιτική επιστήμη!!!
Το αρχαίο ρητό «Γνώθι σ’ αυτόν» το ξέχασε ο ραγιαδο-Αντώνάκης!!
Ο  Albert  Einstein  είπε,
«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία»….

                                               Αντώνης  Ι.  Γρυπαίος
                                               Διεθνολόγος
                                               E-mail: ant.grypaios@gmail.com
 


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο