Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Εκδήλωση για την προστασία του περιβάλλοντος στην κεντρική πλατεία Αλιάρτου

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ Α.Ε σε συνεργασία με τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ ΑΕ), διοργανώνει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Αλιάρτου την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, στις 6 το απόγευμα.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η ενημέρωσή τους σχετικά με τα οφέλη της ανακύκλωσης.
Στην εκδήλωση τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν και να παίξουν διάφορα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Επίσης στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», το οποίο θα παραχωρήσει η ΕΕΑΑ ΑΕ, τα παιδιά των δημοτικών σχολείων μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν μαθαίνοντας για την Ανακύκλωση, συμμετέχοντας στα παιχνίδια των κρίκων, παζλ, τσουβαλοδρομίες και bowling.
Μέσα από το παιχνίδι μπορούν οι μικροί μας φίλοι να γνωρίσουν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, ώστε να συμβάλλουν στην καλύτερη υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων.
Τέλος, θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό και δώρα στους μικρούς συμμετέχοντες.
Η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. Α.Ε. συνεχίζει την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων της περιοχής μας, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε συνεργασία με τους Δήμους.
 

Θήβα : 30/05/2014




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο