Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Εικόνες ντροπής στο Τάχι Θηβών

Εικόνες ντροπής, Θήβα καλοκαίρι 2014 Συνοικία Τάχι, (πλατεία στις πάνω εργατικές κατοικίες ) λίγες ημέρες μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Τα παιδιά που παίζουν και οι γονείς που τα συνοδεύουν, περπατάνε και κάθονται ανάμεσα σε σπασμένα γυαλιά και σε σκουπίδια .Ο χώρος είναι παντελώς εγκαταλελειμμένος...
και η πλατεία, και ο χώρος του μπάσκετ, και το κτίριο  μπροστά απ τις εργατικές κατοικίες ,που το έχουν κάνει αποθήκη αχρήστων υλικών (αντί να είναι χώρος πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων ).
Είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό να μην βλέπεις ούτε ένα κάδο για να μπορέσει κάποιος να πετάξει ένα χαρτάκι. Φυσικά ούτε λόγος δεν γίνετε για επαρκή φωτισμό, παγκάκια , κτλπ .      
Ρωτάμε το Δήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου :

α) Οι εκατοντάδες εργατικές και λαϊκές οικογένειες που μένουν στο  Τάχι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας ;
β)  Είναι τόσο πολύ μεγάλο το κόστος για να καθαρίζεται συχνά ,απ τα αγριόχορτα και τα σκουπίδια ο χώρος της πλατείας; Ούτος ώστε μην παίζουν τουλάχιστον, τα παιδιά μέσα στα σκουπίδια και τα σπασμένα μπουκάλια !
γ) Τα όρια της πόλης μας σταματάνε στον κόμβο Τάχιου ;
δ) Αν υπάρχουν ευθύνες για την εγκατάλειψη του χώρου και απ τον ΟΕΚ τι ενέργειες έχει κάνει για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της Συνοικίας ;




ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ
ΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ


















Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

4 σχόλια:

  1. Μπράβο σας κύριε Γκούμα, ας ελπίσουμε κάποιοι να νιώσουν ντροπή βλέποντας αυτες τις φώτο και ειδικά ο κύριος(δημοτικός σύμβουλος, πρώτος σε ψήφους) που πίνει τον καφέ του στην καφετέρια απέναντι απο αυτή την ντροπή... Ευχαριστώ πόλυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να προσεχετε άλλη φορα τι ψηφίζετε στις εκλογές τώρα να μην παραπονιέται κανένας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να προσεχετε άλλη φορα τι ψηφίζετε στις εκλογές τώρα να μην παραπονιέται κανένας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως πρεπει και οι διαφοροι που μαζευονται καθε βραδυ να τους ελεγχει που και που η αστυνομια? ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο