Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Μαγική βραδιά το κλείσιμο της χρονιάς για την χορωδία και τα χορευτικά της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας.

Μαγική βραδιά που κατέπληξε όλους όσους παραβρέθηκαν στο ετήσιο κλείσιμο της χορωδίας και των χορευτικών τμημάτων της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας.
Η δουλεία που γίνεται τα τελευταία  χρόνια αποδίδει καρπούς και φάνηκε το βράδυ της 15ης Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Θήβας, ότι όταν θέλουμε κάτι και προσπαθούμε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Οι 20 κυρίες που συμμετέχουν στην χορωδία  με δασκάλα την κα Ελένη Λαζάρου έκαναν ένα μουσικό ''Σεργιάνι στην παράδοση'' σε Πόντο - Θράκη - Μακεδονία - Θεσσαλία - Ήπειρο - Ιόνιο - Πελοπόννησο - Στερεά - Αιγαίο - Μικρά Ασία
Οι 74 συμμετέχοντες στα  5 χορευτικά (Νηπίων-Δημοτικού-Γυμνασίου- Λυκείου και Ενηλίκων) με δασκάλα την κα Χριστίνα Στέρπη χόρεψαν καταπληκτικά ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους που κατέκλισαν τον χώρο της εκδήλωσης όχι μόνο Μικρά Ασία, αλλά  Κρήτη, Δωδεκάνησα, Πελοπόννησο, Στερεά  Ελλάδα.
Φάνηκε χθες ότι το μεράκι που δίνει το Δ.Σ. της Ένωσης Μικρασιατών και όσοι στηρίζουν  το σύλλογο βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση  .
« …Η Ένωση συνεχίζει να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στους συμμετέχοντες , στα μέλη, και την πόλη μας. Είναι κάποιες στιγμές κούρασης και κάποιες δυσκολίες που μας απογοητεύουν, αλλά βραδιές σαν την σημερινή μας ξεκουράζουν, μας δίνουν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια και πίστη ότι αξίζει να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια σας και να είμαστε δίπλα σας….» δήλωσε ο πρόεδρος της Έ.Μ.Θ. Αποστόλης Δαγδελένης , ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους .
Η παρουσία του καθηγητή Εθνομουσικολογίας του Πανεπιστημίου  Αθηνών, ερευνητή, και προέδρου του Μουσείου Λαϊκών οργάνων  κου Λάμπρου Λιάβα για δεύτερη φορά σε εκδήλωση της Ένωσης απέδειξε της καλές σχέσεις των δύο πλευρών.
Η αγωνία και το ενδιαφέρον του Δ.Σ. της Ένωσης για την εξωστρέφεια της Θήβας  που  όλοι αγαπάμε,  επιβραβεύεται  με το προγραμματισμένο αφιέρωμα που θα γίνει από την εκπομπή της ΝΕΡΙΤ  «Αλάτι της γης» με την συνεργασία του  Κέντρου Θηβαϊκού Πολιτισμού  (ΚΕ.ΘΗ.ΠΟ.), του Λυκείου των Ελληνίδων κ.α. συλλόγων της πόλης μας.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους…..Ραντεβού και με υγεία το Σεπτέμβρη.

Το Σεπτέμβρη θα  παρουσιαστεί στα  Πινδάρεια και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο θεατρικό μας εργαστήρι από τους σκηνοθέτες Ράνια Νταλαχάνη , Βασίλη Βαλέρη και τους συμμετέχοντες στα τρία τμήματα, με τις παραστάσεις του Αριστοφάνη , Εκκλησιάζουσες (ενηλίκων) Αχαρνείς (εφήβων) και  Λυσιστράτη (παιδιών) .  

Ευχαριστούμε : Τον Δήμο Θηβαίων για την παραχώρηση της πλατείας
                          Τον Δ.Ο.Θ. για την διάθεση καθισμάτων.
                          Τον Περικλή Παπαδημητρίου για ηχητικά-φωτισμό.
                          Το φυτώριο Δημ. Γαστουνιώτης για τα φυτά..
Ευχαριστούμε το Κανάλι ΕΝΑ Λαμίας (Γιάννη Τασιούλη), το Viotiashop, το exeisminima, το Δίκτυο Mikrasiatis.gr και το Studio phototropic (Γιάννης Λαζάρου) που κάλυψαν  την εκδήλωση στα  μέσα  επικοινωνίας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο












Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο