Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

                 
            Ανάλυση :
                               ---------------
Η Διαχείριση του χρέους της Ελλάδος, ανετέθη υπό των ηγετών της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) σε πολιτικούς πιόνια και συνεργάτες των Γερμανών.
Οι Γερμανοί της Μέρκελ, λειτουργούν σαν εργολάβοι και εισπράκτορες των Σιωνιστών δανειστών, της μεγάλης Σιωνιστικής Τρόϊκα.
Η μεγάλη Τρόϊκα είναι το Σιωνιστικό Δ.Ν.Τ. , η Ε.Κ.Τ. για λογαριασμό της Σιωνιστικής Ε.Ε., και οι Τράπεζες του Ρότσιλντ, Κοσμοκράτορα, & προέδρου της Ν.Τ.Π. Όπως βλέπετε έχουμε πέσει μέσα στο λάκκο των λεόντων, σαν τον Δανιήλ.
Η Διαχείριση του χρέους γίνεται με την υπέρ-φορολόγηση των φτωχών,

τις απολύσεις των εργαζομένων, τη μείωση μισθών και συντάξεων, το κόψιμο όλων των επιδομάτων, πώληση όλων των κερδοφόρων ΔΕΚΟ,
πώληση όλης της δημόσιας περιουσίας στους ξένους Σιωνιστές «επενδυτές» σε τιμές εξευτελιστικές, κατάσχεση του ορυκτού μας πλούτου από τους Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π., και τέλος διαμελισμό της Ελλάδος-πατρίδος για τα Γεωπολιτικά και Γεωστρατηγικά συμφέροντα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Αυτά τα αντεθνικά καθήκοντα ανέλαβαν να εκτελέσουν οι δοσίλογοι πολιτικοί, συνεπικουρούμενοι από την επιεικώς αφελέστατη και επιπόλαιη πνευματική & θρησκευτική ηγεσία της πατρίδος.
Ο Σαμαράς δηλώνει «ξεχάστε τις εκλογές», δεν συμφέρει τη Ν.Τ.Π.
δηλαδή Σιωνιστική Δικτατορία επικρατεί καθάπασαν την επικράτειαν.
Το σχέδιο χρεοκοπίας της Ελλάδος άρχισε με τη μεταπολίτευση.
Η Στρατιωτική κυβέρνηση παρέδωσε ένα μικρό χρέος 28% του ΑΕΠ,
και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα το έφθασε στο 88%, το δε ΠΑΣΟΚ του Σημίτη το έφθασε στο 110%, σκέψου πόσα φάγανε, εκτελώντας εντολές ξένων, σήμερα δε μιλάμε για χρέος 190% του ΑΕΠ.
Αυτοί είναι οι «Δημοκράτες» δοσίλογοι πολιτικοί, εντολοδόχοι της Ν.Τ.Π. Η χρεοκοπία της Ελλάδος απεφασίσθη υπό της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για να βάλλουν στο χέρι τη χώρα για γεωπολιτικούς σκοπούς,
εν όψει παγκοσμίων ανακατατάξεων και πιθανών συγκρούσεων, αλλά και για λόγους Γεωοικονομίας λόγω του πλούσιου ορυκτού πλούτου της χώρας, τον οποίον θέλουν να καρπωθούν οι Μεγιστάνες ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Τη χώρα έβαλαν στο ΔΝΤ ο ΓΑΠ και οι εφιάλτες υπουργοί του, κατόπιν εντολών των ηγητόρων της Ν.Τ.Π.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί και ολιγάρχες των Αθηνών, για να διαχειριστούν το χρέος, και να αποδώσουν στα μεγάλα αφεντικά τους το χρέος της Ελλάδος, έχουν αποδυθεί σε αγώνα «κυνηγών κεφαλών» των Ελλήνων.
Τα ξένα ΜΜΕ ομιλούν για αυτοκτονίες 10.000 Ελλήνων.
Έδωσαν τη ΔΕΣΦΑ με τους αγωγούς στους Τουρκο-Μογγόλους του Αζερμπαϊτζάν τζάμπα, χωρίς δικαιώματα διελεύσεως του αγωγού από τα εδάφη της βορείου Ελλάδος, επειδή έτσι το ήθελαν οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Ο Θεός θα τιμωρήσει την οικογένεια Ρότσιλντ, όπως τιμώρησε την οικογένεια Ροκφέλερ πρόσφατα, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έβαλαν τους υπηρέτες της Ν.Τ.Π.
να διαχειριστούν το χρέος της Ελλάδος, πνίγοντας τους Έλληνες!!!
Αυτοί οι δοσίλογοι πολιτικοί παίρνουν συνεχώς δάνεια από τις τράπεζες του Ρότσιλντ (Ν.Τ.Π.) , τα στέλνουν κατευθείαν στους Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. και χρεώνουν τους φουκαράδες  Έλληνες.
Οι Γερμανοί της Μέρκελ & Σόϊμπλε, πιόνια και μαριονέτες των τσιφούτηδων ηγετών Μεγιστάνων της Ν.Τ.Π., είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες και μπαταχτζήδες της Ευρώπης. Αρνούνται-με το δίκαιο του ισχυροτέρου, -να επιστρέψουν το κατοχικό δάνειο, και άλλα χρέη!!
Τα διεθνή αρπακτικά και τσιφούτηδες ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
αποβλέπουν στο πλούτο άλλων λαών, γιαυτό χρεοκόπησαν τους Έλληνες, τώρα κερδίζουν από το χρέος των Ελλήνων, και από την αρπαγή της Περσεφόνης-Ελλάδος.
Οι Μεγιστάνες και Ολιγάρχες της Ν.Τ.Π. μαζί με τους Γερμανούς του Χίτλερ, είναι αδίστακτοι και πωρωμένοι, αφού αιματοκύλισαν την Ευρώπη δυό φορές για να την κατακτήσουν και να την εκμεταλλευθούν οικονομικά. Τώρα οι ίδιοι επιχειρούν οικονομικό πόλεμο κατά της νοτίου Ευρώπης, ιδιαίτερα κατά της Ελλάδος, συνεργία δοσιλόγων πολιτικών. Οι πολιτικοί συνεργάτες των εχθρών του Ελληνισμού, για να αποδώσουν κέρδη στο Πρόεδρο της Ν.Τ.Π. Ρότσιλντ, επιχειρούν κατασχέσεις επί δικαίων και αδίκων. Πρόσφατα το ΣτΕ απεφάνθη για κατασχέσεις καταθέσεων των Ελλήνων, για να τις στείλουν οι πολιτικοί στο αφεντικό τους Ρότσιλντ. Σήμερα γίνεται παζάρι του χρέους!!!
Οι υποτελείς πολιτικοί διαπραγματεύονται το χρέος της Ελλάδος, για χρονική επέκταση & προέκταση 50-75 έτη, έτσι θα έχουν τη πατρίδα μας, και τις νέες γενεές Ελλήνων, αλυσοδεμένους για 50 χρόνια στους Κοσμοκράτορες, οι δε λαθρομετανάστες θα χορεύουν επάνω στις πλάτες μας, αφού παραμένουν αφορολόγητοι, και μη μετέχοντες στο δημόσιο χρέος, που μας φόρεσε καπέλο η Ν.Τ.Π.
Οι δοσίλογοι προσπαθούν με το πετρέλαιο θέρμανσης των Ελλήνων,
με τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες, τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους εκπαιδευτικούς, τα δημόσια σχολεία, και άλλους εργαζομένους, να αποδώσουν κέρδη στα μεγάλα αφεντικά της Οικουμένης. Ξεπουλάνε λιμάνια, αεροδρόμια, νερά, τηλέφωνα, ηλεκτρικό ρεύμα, ενέργεια, ορυκτό πλούτο, πετρέλαια, χρυσό, φυσικό αέριο, ακόμα και τα σπίτια μας, για να αποδώσουν κέρδη στο Μεγάλο Αφεντικό της Οικουμένης το Πρόεδρο Ρότσιλντ.
Ο Σαμαράς είναι ότι διατάξουν οι Μεγιστάνες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι άλλαξε η παγκόσμια  Γεωπολιτική. Παραμένουν προσκολλημένοι στον Μεγιστάνα Ρότσιλντ.  
Οι Έλληνες πολίτες έφθασαν στα όριά τους, από τις απαιτήσεις των Τροϊκανών. Τα παλιόπαιδα της Τρόϊκα εκβιάζουν τους δοσίλογους πολιτικούς με τη μέθοδο των δόσεων του εκάστοτε δανείου, λέγοντας δεν θα πάρετε τη δόση αν δεν εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τα Μνημόνια.
Οι πολιτικοί δοσίλογοι έχουν αποδυθεί σε πολιτικές κόντρες για τα μάτια του κόσμου. Με τα κόκκινα δάνεια αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων, για να έλθουν εδώ οι Γερμανοί να παραθερίζουν.
Φόρτωσαν στις πλάτες των απλών Ελλήνων τις χρηματοδοτήσεις των Σιωνιστικών τραπεζών. Μας ήπιαν το αίμα με τα χρηματιστήρια, τα ομόλογα, τις ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών, τα τοκογλυφικά τραπεζικά δάνεια, τους φόρους για να εξοφλήσουμε το χρέος από τα δάνεια που ΕΚΕΙΝΟΙ μας φόρεσαν, με τα τέλη σε κινητά & ακίνητα,
με τη καταστροφή της δημόσιας παιδείας, υγείας, εργασίας, με τέτοια μέτρα στίβουν το λαουτζίκο για να αποπληρώσουν τα δάνεια στους Σιωνιστές δανειστές. Η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ να κατάσχονται οι καταθέσεις των φτωχών Ελλήνων, για χρέη στο Δημόσιο και στις Τράπεζες, τα λέει όλα. Δεν φθάνει ότι χρηματοδοτούμε τις καταχρεωμένες τράπεζες, μας παίρνουν και τα σπίτια από πάνω.
Σήμερα οι Έλληνες φορολογούμενοι αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους. Η Δικαιοσύνη ξέσπασε επάνω στο λαουτζίκο-πόπολο, αντί να ξεσπάσει επάνω στους Μεγιστάνες Κοσμοκράτορες. Με τέτοια μέτρα προσπαθούν οι συνεργάτες του εχθρού να διαχειριστούν το χρέος.
Η μεγάλη Τρόϊκα, ΔΝΤ , ΕΚΤ, & Ε.Ε. απαιτούν μεταρρυθμίσεις ή νέα μέτρα. Νέα μέτρα ονομάζουν τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Μεταρρυθμίσεις ονομάζουν τα μέτρα που αναφέρουν τα Μνημόνια, που υπόγραψαν οι προδότες πολιτικοί για να φανούν αρεστοί στο Ρότσιλντ. Παρά τα διάφορα «κουρέματα» το χρέος εξακολουθεί να αυξάνεται. Το εξωτερικό χρέος είναι 420 δις. ευρώ, και 300 δις. ευρώ το εσωτερικό χρέος, σύνολον 720 δις, ευρώ. Αυτά ανέφεραν οι καθηγητές οικονομολόγοι στα ΜΜΕ. Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν το λένε στο Λαό-υποζύγιο, διότι συνεχώς δανείζονται υποθηκεύοντας τη χώρα. Είναι ανάξιοι να παράξουν πλούτο για τη χώρα. Κυβερνούν δανειζόμενοι αενάως. Ο Σαμαράς ψευδόμενος ομιλεί για βιώσιμο χρέος, ενώ είναι μη βιώσιμο, επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος.
Χρέος ΜΟΝΟ για το πόπολο τα υποζύγια.
Βροχή τα κατασχετήρια από Δ.Ο.Υ. Τράπεζες, & Οργανισμούς σε χιλιάδες εξαθλιωμένους πολίτες και μικρο-επιχειρηματίες.
Με κατασχετήρια οικιών, & λουκέτα καταστημάτων, έρχεται η ανάπτυξη του Σαμαρά που προπαγανδίζει σε όλα τα ΜΜΕ.
Βλέπουμε τριβές για τη διαθεσιμότητα στο υπουργείο Παιδείας, και σκληρή αντιπαράθεση για διαθεσιμότητα και απολύσεις.
Ακούμε κραυγή απόγνωσης από τους εξαθλιωμένους Έλληνες, την ώρα που η κυβέρνηση διαφημίζει προπαγανδίζοντας την ανάπτυξη.
Οι εφιάλτες υπουργοί των Σαμαρο-Βενιζέλων σφάζονται για τους διοικητικούς υπαλλήλους των Α.Ε.Ι. του υπουργείου παιδείας.
Για τις καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών ούτε κουβέντα, λες και τα δάνεια θα αποπληρωθούν στο Ρότσιλντ με τις οικονομίες που θα κάνουν οι κουφιοκεφαλάκηδες υπουργοί από τις φτωχές καθαρίστριες!!
Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι μόνο στη φαντασία των Σαμαρο-Βενιζέλων, και στη κυβερνητική προπαγάνδα, προέρχεται δε από το «κούρεμα» των συντάξεων των εξαθλιωμένων γερόντων συνταξιούχων.
Καταλάβατε τώρα με τι μεθόδους διαχειρίζονται το χρέος;; Πίνουν το αίμα των γερόντων, για να αποδώσουν στο Ρότσιλντ τα τοκοχρεολύσια!
Για τα εθνικά θέματα «άχνα δεν βγάζουν» λέει ο Λαός. Τους το έχει απαγορεύσει ο πρόεδρος Ρότσιλντ. Τά έχουν αφήσει να τα ρυθμίσουν κατά το δοκούν οι Κοσμοκράτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Δέσμια των Μνημονίων είναι η κυβέρνηση των Σαμαρο-Βενιζέλων!
Οι δανειστές μας δανείζουν με πονηρούς σκοπούς, για να αρπάξουν όλη την Ελλάδα, και οι εδώ δοσίλογοι πολιτικοί υπογράφουν μνημόνια και εκτελούν τον Ελληνισμό. Γιαυτό μας δίδουν δάνεια σε δόσεις!
Στη Πορτογαλία στη συνάντηση που είχε ο Σαμαράς με υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε. φρόντιζε για τη προσωπική του πολιτική επιτυχία και στήριξη, και όχι για το ολοκαύτωμα του Ελληνικού Λαού.
Θυσιάζει τον Ελληνικό Λαό υπέρ των συμφερόντων των Σιωνιστών δανειστών. Για την ΑΟΖ τσιμουδιά, λέει ο Λαός.
Εν τω μεταξύ έχουμε απόφαση-Σοκ του ΣτΕ για κατάσχεση καταθέσεων των φτωχών Ελλήνων , για χρέη προς το Δημόσιο, για να τα εισπράττει –μέσω Σαμαρο-Βενιζέλων- ο θείος Ρότσιλντ.
Πάνω σε όλα αυτά πληρώνουμε και όλα τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής. Η Διαχείριση του χρέους καλά κρατεί!!!
Οι δοσίλογοι κυβερνώντες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για τη διαχείριση του χρέους στην απόλυση των φτωχών καθαριστριών, ενώ οι μνημονιακές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις έχουν γονατίσει τους Έλληνες. Δανείζονται οι δοσίλογοι για να τα ξεπληρώνουμε εμείς το πόπολο!!! Η Ε.Ε. καταλήστεψε όλες μας τις οικονομίες και ελευθερίες, με τη βοήθεια των εφιαλτών πολιτικών, και τώρα πρέπει εμείς να πολεμήσουμε για να τις πάρουμε πίσω. Δυστυχώς οι παπούδες-γιαγιάδες του λαού, δεν βοηθούν με τη ψήφο τους. Αλλά και με τη κάλπη να τους ανατρέψουμε θα έλθει η Ν.Τ.Π. και με νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων, θα βγάλει ότι αποτελέσματα θέλει, και έτσι θα στηρίξει Σαμαρο-Βενιζέλους. Τους «πήραμε χαμπάρι», λέει ο λαός!!
Μια χώρα με πλούσιο ορυκτό πλούτο, με κλίμα αξιοζήλευτο, και με Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική θέση πολύτιμη, χρεοκόπησε από κακή διαχείριση των θεμάτων αυτών από τους δοσίλογους πολιτικούς.
Ως τώρα έχουμε ψαλίδι έως 50% μισθών-συντάξεων και βλέπουμε…..
Οι ανίκανοι πολιτικοί βρίσκουν την εύκολη λύση στους μισθούς-συντάξεις. Κάνουν ότι τους πούνε τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα.
Είναι ανάξιοι και ανίκανοι να κυβερνήσουν και να παράξουν πλούτο για το Λαό, και τη χώρα-πατρίδα.
Δεν κάνουν τίποτε εάν δεν το εγκρίνουν τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα.
Εκεί φθάσαμε να μας κυβερνάνε οι κοκκινομούρηδες της βορείου Ευρώπης. Χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, ανεξαρτησία, και αξιοπρέπεια. Οι τιμές όλων των δημοσίων και ιδιωτικών αξιών υποτιμήθηκαν σκανδαλωδώς, για να τις αγοράσουν οι ξένοι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. Οι ντόπιοι και ξένοι βαρώνοι της Ν.Τ.Π. περαιώνοντας το βιολογικό τους κύκλο, τους συμβουλεύω να αφήσουν φεύγοντας καλές αναμνήσεις στο πλανήτη.
Ήδη ο υιός του υπέργηρου Ροκφέλερ ανεχώρησε για την αιώνιον βασιλείαν. Τι αναμνήσεις άφησε πίσω του, στο πλανήτη Γη;;;
Οι Κοσμοκράτορες στραγγίξανε το Λαό με τα δάνεια & Μνημόνια!!
Γίναμε ενοικιαστές στα σπίτια μας, αφού τα κατάσχεσαν οι Σιωνιστικές Τράπεζες, με βούλα του ΣτΕ της ανωτάτης δικαιοσύνης.
Ρύθμιση-καρμανιόλα για χιλιάδες νοικοκυριά.!!!
Το ΑγγλοΣαξωνικό δίκαιο καλά κρατεί στην Ελλάδα, λες και εμείς δεν είχαμε δίκαια!!! Οι τράπεζες λένε παίρνω το σπίτι, μένεις μέσα, και πληρώνεις ενοίκιο στη τράπεζα. Έτσι έφθασαν σε αδιέξοδο οι δανειολήπτες, οι οποίοι ανέρχονται στο 1-2 εκατομμύρια!!
Μας αφαίρεσαν τη κυριότητα από τα σπίτια,  ενώ ο Σαμαράς δηλώνει θεατρικώς, για κομματική προπαγάνδα, ότι σκίζει τα Μνημόνια!!!
Το θείο Ρότσιλντ τον ρώτησε;;; Το παραμύθι με την έξοδο στις αγορές καλά κρατεί. Οι εφιάλτες πολιτικοί παίρνανε δάνεια και δεν μας ενημέρωναν. Παίρνανε δάνεια, τα τρώγανε, τα έστελναν στον Θείο Ρότσιλντ, και χρέωναν εμάς το πόπολο.
Εάν είναι γενναίοι πατριώτες πολιτικοί, ας εφαρμόσουν τη Σεισάχθεια, να ανακουφίσουν το Λαό από τα χρέη!!!
Τώρα οι Σαμαρο-Βενιζέλοι τη μόνη ασχολία που έχουν είναι να ψάχνουν να αγοράσουν «κουκιά» για πρόεδρο, για να παραμείνουν στην εξουσία, να αποτελειώσουν το έργο που τους ανάθεσε ο Θείος!!
Έκλεισαν τη Βουλή για να διαγράψουν όλα τα οικονομικά τους σκάνδαλα, βλέπε υποβρύχια, κ.λ.π.
Έκλεισαν άρον-άρον τη Βουλή για να «κουκουλώσουν» το σκάνδαλο των υποβρυχίων, αφού εμπλέκονται σε αυτό ανώτατα Πασοκικά Σιωνιστικά στελέχη.
                         Πως  καταρρεύσαμε:
                          --------------------------
Αμφιβάλω εάν το κατάλαβε κανένας το πώς καταρρεύσαμε και μας χρεοκόπησαν. Το κακό άρχισε με τη μεταπολίτευση, και την αποκατάσταση των «Δημοκρατών» εφιαλτών & δοσιλόγων πολιτικών!
Κατάλαβες τώρα γιατί κατάστρεψαν τις μεγάλες υγιείς Ελληνικές βιομηχανίες;; ( Ιζόλα, Πίτσος, Εσκιμο, Πειραϊκή-Πατραϊκή, Αιγαίο, Χρωπεί, Πυρκάλ, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Ελευσίνος, Χαλυβουργική,
Τσιμέντα Χαλκίδος & Ηρακλής, Αυτοκινητοβιομηχανία Βόλου, Πιρέλι,
και άλλες πολλές), όπου εύρισκαν εργασία χιλιάδες Έλληνες.
Έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα Ελληνικά πολυκαταστήματα,
 (Μινιόν, Κατράντζος Σπόρ, Λαμπρόπουλος, Κλαουδάτος) κ.λ.π.
για να βρούν πελατεία, και άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια τα δικά τους
Supermarkets , LIDL, CAREFOUR, PRACTIKER, IKEA, κ.λ.π.
που εξάγουν όλα τα ευρώ των Ελλήνων στις τράπεζες του Ρότσιλντ!
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες του Ρότσιλντ;;; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για το πόνο σου για τις τοκοχρεολυτικές δόσεις τους, που έπρεπε να πληρώσεις. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί, όλο σου το βιός, λέει ο λαός.
Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;;; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας, (ο Εβραίος Ααρών Αβουρί), προέτρεπε το πόπολο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιχνίδι των μετοχών των Σιωνιστών Παντοκρατόρων της Ν.Τ.Π. , δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο, πως θα σου αρπάξουν τα χρήματα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του Ρότσιλντ και της Ν.Τ.Π.
Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα, ανταλλάσσοντας το πλούτο σου, το ιδρώτα σου, το αίμα σου, με αέρα κοπανιστό. Άϋλες έγιναν οι μετοχές, κατόπιν εντολών των διεθνών κτηνών και αρπακτικών.
Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την «ελεύθερη αγορά»;;;
Για να κλείσει ο μπακάλης της γειτονιάς, και να στέλνεις το κόπο σου, στα Supermarket της Γερμανίας, και γενικά της Βορείου Ευρώπης.
Σε βγάλανε Έλληνα-ψαράκι από τη γυάλα σου, και στη συνέχεια  σε πέταξαν στον τρικυμισμένο ωκεανό, με τα σκυλόψαρα, (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, Goldman Sachs, Morgan, LehmanBrothers, κ.λ.π.)
που έχουν τους δικούς τους κανόνες πλουτισμού.
Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους «Ισλαμιστές λαθρομετανάστες»
τόσο πολύ;;; Για να κάνουν εμάς δυστυχισμένους, με τη δυστυχία εκείνων!!! Κατάλαβες τώρα Έλληνα πόσο αξίζει η πατρίδα σου;;;
Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στο κόσμο-το καλύτερο οικόπεδο- και την κοστολογούν μόλις 320 δις ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των αρχαιοτήτων. Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το όνομα στην Εθνική σου οδό;; Θέλεις 20 ευρώ για να πας στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση του κράτους να την κατασκευάσει, και όχι να την ξεπουλήσουν στο κάθε Ολιγάρχη
που παριστάνει τον εργολάβο!!!
Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια της T.V.;;;
Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα μεγάλα Τουρκοκάναλα…..
Για να σου κάνουν με το ζόρι «φιλική» γλώσσα τα Τουρκικά!!!
Κατάλαβες τώρα γιατί σε έδιωξαν από το χωριό σου, και από τη Γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο «δημόσιο»;;;
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους «εποίκους» λαθρομετανάστες!!!
Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δύο δουλειές;;
Ενώ ο παππούς πρέπει να δουλεύει μέχρι τα 70 του;;;;
Για να μεγαλώσουν τα παιδιά μόνα τους, χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου….
Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γιαυτό προωθούν την υπογεννητικότητα. Όλα αυτά τα κάνουν Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός πατριώτης;;;; Επειδή αυτός δεν θέλει να ανήκει στο θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, μαζί με τις «άγιες οικογένειες» του τόπου.
Έτσι δεν θα βρείτε ανάμεσά τους σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες.
Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλα αυτά;;;;
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σε αυτόν το τόπο!!!
Ούτε στο γένος , ούτε στη σκέψη!!! Θέλουν να εξαλείψουν τον Ελληνισμό!!!
Θέλουν το τόπο αυτό αποικία των Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. με κατοίκους λαθρομετανάστες.
Υπενθυμίζω το άρθρο 19 της Οικουμενικής διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει
ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης».
«Ο Σιωπών δοκεί συναινείν».    

                                           ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                           Διεθνολόγος
                                            E-mail: ant.grypaios@gmail.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο