Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Θανατηφόρο Ατύχημα σε δρόμο ...ΦΟΝΙΑ στη Θήβα

Ακόμα ένα θανατηφόρο ατύχημα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, στο δρόμο προς Αθήνα. Το ατύχημα συνέβη πρωινές ώρες , στο ύψος των διοδίων, έξω από τη Θήβα.


Σήμερα (18-06-2014) περίπου στις 05.20΄, στο ύψος της 92,400χ/θ της παράπλευρης οδού της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (ρεύμα προς Αθήνα), Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ένας 47χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε έτερο σταθμευμένο Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο.

   
Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν σοβαρά ο 47χρονος επιβάτης και ελαφρά ο 38χρονος οδηγός, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.

Ο 47χρονος, λίγη ώρα μετά, κατέληξε στα τραύματα του, ενώ από τους αστυνομικούς παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.    

Διενεργείται προανάκριση, από το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.


Να σημειώσουμε ότι στο δρόμο αυτό η βασική αιτία των πολλαπλών ατυχημάτων είναι  το ότι τα φορτηγά προσπαθώντας να αποφύγουν τα ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ διόδια, ακολουθούν τον παράδρομο. Ας το ακούν οι ανώτεροι!
Φωτογραφίες από τον φακό του Viotiashop-Esterea με την βοήθεια του συνεργάτη μας Ιωάννη Τασιούλη

viotiashop


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο