Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Επικουρικοί γιατροί στα δυο Βοιωτικά Νοσοκομεία!

Τέλος στην 15νθήμερη εφημερία  τους, αλλά και των Γενικών γιατρών…
Σπ. Δεσύλλας: «Πετύχαμε σημαντικό βήμα για την άμεση λύση του προβλήματος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε, αντίθετα εντείνουμε τις προσπάθειες μας για ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση προσωπικού»
Επικουρικούς γιατρούς και για τα δύο Βοιωτικά Νοσοκομεία Θηβών και Λιβαδειάς, ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Διοικητή και αν. Διοικητή Κ. Ρουσόπουλου και Σπ. Δεσύλλα τόσο με τον υπουργό Υγείας Μ. Βορίδη και τον αν. υπουργό Υγείας Λ. Γρηγοράκο, όσο και με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Λ. Μακρή..

Τα δύο Νοσοκομεία συμπεριλαμβάνονται στην Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων από τους Επικουρικούς Ιατρούς, στην οποία οι αιτήσεις έχουν αρχίσει να κατατίθενται από 24 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και 7 Ιανουαρίου 2015..
Έτσι, αναμένονται δύο Επικουρικοί  Ιατροί στο Νοσοκομείο Θήβας, ενός Παθολόγου, ενός Ουρολόγου κι ενός Επικουρικού Ιατρού στο Νοσοκομείο  Λιβαδειάς ειδικότητας Παθολόγου.
Με τους δύο επικουρικούς Παθολόγους λύνεται αφενός μεν το πρόβλημα της 15νθήμερης εφημερίας ων δύο Παθολογικών κλινικών, αφού πλέον και οι δυο των δυο Νοσοκομείων θα εφημερεύουν για σχεδόν ολόκληρο το μήνα και αφετέρου και το πρόβλημα της εφημερίας των Γενικών Ιατρών…
Την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη θέσεων Επικουρικών Ιατρών στην οποία περιλαμβάνονται και τα δυο Βοιωτικά Νοσοκομεία ανακοίνωσε χθες,  ο αν.  Διοικητής Σπ.  Δεσύλλας…
«Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να συμπεριληφθούμε στην Πρόσκληση – Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας και ευελπιστούμε ότι Επικουρικοί Ιατροί θα καταθέσουν αιτήσεις προτιμήσεως ώστε να αυξήσουμε τις δύο Παθολογικές κλινικές μας,  για να μπορούμε να εφημερεύουμε  σχεδόν ολόκληρο τον μήνα» τόνισε, καλώντας τους Επικουρικούς Ιατρούς να καταθέσουν αιτήσεις…
«Από την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε  μαζί με τους αγωνιώδης πολίτες της Θήβας  και της Λιβαδειάς και με επιμονή και υπομονή καταφέραμε και πετύχαμε ένα σημαντικό βήμα για την άμεση λύση του προβλήματος, και αυτό το βήμα που επιτεύχθηκε είναι και η απάντηση μας σε κάποιους που μας κατηγορούσαν για ολιγωρία μπροστά στα προβλήματα των Υγειονομικών Δομών Ν. Βοιωτίας, σε καμία περίπτωση όμως δεν εφησυχάζουμε, αντίθετα εντείνουμε τις προσπάθειες μας για ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση προσωπικού» υπογράμμισε, αναφερόμενος και στην επάνδρωση του Νοσοκομείου Θηβών με Ουρολόγο, σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη ειδικότητα δεν υπήρχε σε κανένα από τα δύο Νοσοκομεία του Νομού Βοιωτίας, γεγονός που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες αρκετών συμπολιτών μας.
viotiki-ora

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο