Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην Αλεξανδρούπολη, όπου περιοδεύει.
Ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε την τοποθέτηση του εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ., Τέρενς Κουίκ, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματός του, λέγοντας ότι επέδειξε μεγάλη κινητικότητα σε όλη τη χώρα, καθώς και την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. επιτέθηκε με δριμύτητα στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τόσο για την πολιτική του, όσο και για το ότι «δεν σταμάτησε να συνομιλήσει με εργαζόμενους της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα», ενώ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Γιώργου Παπανδρέου.
Αναφέρθηκε σε τοπικά θέματα, παρουσιάζοντας προτάσεις των ΑΝ.ΕΛ. για το νομό Έβρου, ενώ για τις εκλογές είπε ότι «τέσσερα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ, η κίνηση του Παπανδρέου, η ΝΔ και το Ποτάμι βρίσκονται στην ίδια ευθεία».
Ζήτησε, επίσης, να γίνει η Αλεξανδρούπολη το ενεργειακό κέντρο της χώρας σε συνεργασία με τη Ρωσία, επαναφέροντας όπως έλεγαν οι συνεργάτες του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το θέμα του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ενώ είπε ότι θα προτείνει γενναία μείωση της φορολογίας για να μπορέσει η χώρα να ανταγωνιστεί σε επενδύσεις τις γειτονικές χώρες.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι μετά τις εκλογές θα ζητήσει να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των επιδοτήσεων που δόθηκαν για επενδύσεις στην περιοχή και τελικά - σύμφωνα με τον κ. Καμμένο- , «έχτισαν τέσσερις τοίχους και δεν προχώρησαν σε επενδύσεις».
Παράλληλα, επιτέθηκε και στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου, τον οποίο συσχέτισε με τη λίστα Λαγκάρντ.
Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, είπε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αφήσουν να εκβιάζεται η Ελλάδα, ούτε με αποστολή πλοίων στο Καστελόριζο, ούτε με ασκήσεις αποκλεισμού πλοίων», ενώ έστειλε αυστηρό μήνυμα στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, λέγοντας ότι«πρέπει να περιοριστούν στην αυστηρή διπλωματική δραστηριότητα και να μην επιχειρούν να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά της συνθήκης της Λωζάνης». Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα Παιδείας και είπε ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, έχουν δικαίωμα να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα».
kammneos mesa
Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη, ότι «όλοι θα αποδώσουν λογαριασμό για την κατάσταση στην οποία έφτασε η χώρα» και έκανε λόγο για «εξεταστικές επιτροπές για το μνημόνιο», καθώς και «για ειδικό δικαστήριο».
Επίσης, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι ο τελευταίος επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Μανώλης Κοντοπυράκης του είπε πρόσφατα σε συνάντησή τους στα Χανιά, ότι «είχε δώσει συνέντευξη σε αμερικάνικο κανάλι, αλλά με παρέμβαση της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, δεν μεταδόθηκε ποτέ».
Σήμερα, Τρίτη (06/01/2015) ο κ. Καμμένος θα περιοδεύσει στην Ορεστιάδα, όπου θα μεταβεί στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες και θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης. Συναντήθηκε επίσης με τους εργαζόμενους στη Βιομηχανία Ζάχαρης ενώ θα συναντηθεί και με τους τευτλοπαραγωγούς.
Αύριο, Τετάρτη (07/01/2015) ο Πάνος Καμμένος θα περιοδεύσει σε Κομοτηνή και Ξάνθη, ενώ στη Χρυσούπολη Καβάλας, θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης.
Η επίσκεψή του στην Καβάλα που επρόκειτο να γίνει αύριο, μετατίθεται χρονικά, και εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Δράμα και Σέρρες, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί και το χώρο ανασκαφών στην Αμφίπολη.

newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο