Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτη του NORMAN ATLANTIC. "Πήραν το VHF από τα χέρια του Έλληνα Υπάρχου"


"Πήγανε να μας πνίξουν αλλά δεν το κατάφεραν".

Συγκλονιστική μαρτυρία του επιβάτη του NORMAN ATLANTIC κ. Γιώργου Δημητρουλάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου 98,4 σχετικά με το τί συνέβει στο πλοίο. Επιρρίπτει μεγάλες ευθύνες στον Ιταλό πλοίαρχο για τραγικά λαθη και παραλείψεις και τον κατηγορεί για απομόνωση του Έλληνα υπάρχου καθώς όπως αναφέρει ο πλοίαρχος Argilio Giacomazzi πήρε από τα χέρια του Έλληνα Υπάρχου κ. Φαντάκη το VHF. "Παίρνω εντολές μόνο από τη Ρώμη" φέρεται να δήλωσε ο Ιταλός πλοίαρχος.


"Κράτα γερά να σώσουμε τον κόσμο" ήταν οι κουβέντες του cpt Πάυλου Φαντάκη που έκανε ότι μπορούσε να σώσει τον κόσμο και το πλοίο.



Τα όσα αποκαλύπτει προκαλούν πραγματικά τρόμο, ακόμα και για τη στιγμή της ρυμούλκησης του πλοίου και για τον τρόπο που έσπαγαν οι κάβοι από το ρυμουλκό. Ο κλιματισμός στις καμπίνες έβγαζε καπνό, ξυπνήσαμε μόνοι μας και μετά εμείς ξυπνήσαμε και τον υπόλοιπο κόσμο,  οι οδηγοί σπάσαμε τα τζαμάκια από τα μπουτόν πανικού και χτυπούσαμε συναγερμό, οι Ιταλοί διασώστες έπαιρναν πρωτα τους Ιταλούς και απείλησα το διασώστη να πάρει τη γυναίκα μου.

Ακούστε τη μαρτυρία του οδηγού κ. Δημητρουλάκη και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.



nautilia

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο