Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ.

            
Όταν το 2010 άρχισαν να βγαίνουν στην δημοσιότητα κάποιες απόψεις  αρθρογράφων, μεταξύ αυτών και του γράφοντος, που υποστήριζαν  πως η είσοδος της χώρας στο ΔΝΤ ήταν ένα  οργανωμένο σχέδιο,  που αποσκοπούσε στην οικονομική καταρράκωση των Ελλήνων και όλων των υποδομών της χώρας,  με σκοπό να υπερχρεωθεί και να περάσει ο Εθνικός πλούτος σε ιδιώτες,  πολλά “παπαγαλάκια” τότε μας χαρακτήρισαν “συνομωσιολόγους”.

            Σήμερα έχει αποδειχθεί πως η χώρα οδηγήθηκε στο ΔΝΤ χωρίς να χρειάζεται,  με τα μαγειρεμένα ελλείμματα της ΕΛΣΤΑΤ από την τότε κυβέρνηση.  Επίσης η δανειακή  σύμβαση υπογράφτηκε  εντελώς  παράνομα και αντισυνταγματικά,  αφού δεν εξασφάλισε  τα 3/5 των βουλευτών, που χρειάζονταν για να ισχύσει.


            Αυτό κατά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ δίνει την δυνατότητα στην Ελλάδα, να μπορεί να καταγγείλει την δανειακή σύμβαση,  χωρίς προειδοποίηση και χωρίς αποζημίωση. 
Όλα αυτά ο λαός μπορεί να τα γνωρίζει, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;;;;  
            Φυσικά αν θέλει μπορεί. Αλλά τι σας κάνει να πιστεύετε πως θέλει;;;;

            Επίσης  όλα τα μέτρα που διέλυσαν την χώρα, ψηφίστηκαν από δωροδοκημένους και ομήρους βουλευτές,  που αν υπήρχε δικαιοσύνη, έπρεπε να είναι όλοι φυλακή, αφού υπάρχουν αποδείξεις.
           


Η δικαιοσύνη ποτέ δεν άνοιξε αυτήν την έρευνα, για να απαγγελθούν κατηγορίες.  Και αυτό αν θέλει το χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση για να ακυρώσει τα μνημόνια, αφού τα έχουν ψηφίσει πουλημένοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ήταν ΟΜΗΡΟΙ. 

Αυτά τα δίνω ως αποδείξεις, για να μην μας κοροϊδεύει άλλο ΚΑΝΕΝΑΣ.




            Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

Οποιοσδήποτε σοβαρός υπ. Οικονομικών,  που σεβόταν κατ’ αρχήν τον εαυτό του, το πρώτο που θα εξέταζε  είναι,  πόσο είναι το ύψος του χρέους  και αν το χρέος που καλλείται να πληρώσει η χώρα είναι Συνταγματικό και νόμιμο.

Όταν δηλαδή έρχεται κάποιος και σου λέει πως μας χρωστάς 300 δίς, το πρώτο πράγμα που κάνεις αν σέβεσαι τον εαυτό σου και τους Έλληνες πολίτες που εκπροσωπείς,  είναι να ζητήσεις έναν   λογιστικό έλεγχο,  για να διαπιστώσεις καταρχήν από που προκύπτει αυτό το χρέος,  αν είναι πράγματι αυτό το ποσόν  και αν ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.
 
Όπως θα είδατε ο κ. Βαρουφάκης δεν έκανε τίποτα τέτοιο, αλλά για ρωτήστε τον, αν μία τράπεζα  τον χρέωνε με ένα μεγάλο ποσόν,  ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;  Θα το αποδεχόταν ως έχει επειδή έτσι του λένε,  ή θα έψαχνε να δει κατά πόσο αληθεύει  και αν είναι νόμιμο το χρέος;
Δεν μπορεί λοιπόν  ο κ. Βαρουφάκης να μην γνωρίζει τους κανόνες των οικονομικών συναλλαγών. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ δεν τους εφαρμόζει για το χρέος των ΕΛΛΗΝΩΝ;

Να σταματήσει  λοιπόν αυτό  το στημένο ΘΕΑΤΡΟ  του ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟΥ  εντυπωσιασμού, γιατί και αυτός όπως και οι προηγούμενοι, κάνει ότι του λένε.  Και φυσικά κανείς “Rothschild”δεν θέλει τον ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ  ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
 
ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ

Κάποια στιγμή θα πρέπει στην Ελλάδα να σοβαρευτούμε και να απαιτήσουμε και από όλους αυτούς τους επαγγελματίες “σαλτιμπάγγους” να επιδείξουν την δέουσα σοβαρότητα.  Όσο θα μας περνάνε για ηλίθιους, τόσο θα συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν θεωρώντας πως “τρώμε”  τα επικοινωνιακά τους “πυροτεχνήματα”.
Καλός ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, αλλά το πρόβλημα της  Ελλάδος δεν λύνεται  με ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ και αυξάνοντας το χρέος. Αλλά μέχρι τώρα δείχνουν πως  και αυτοί στον ίδιο δρόμο βαδίζουν.  Γιατί ούτε ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ κάνουν, αλλά και την 60% διαγραφή του χρέους την απέρριψαν. Γιατί;;;;;;; Ποιός χρεωμένος δεν θέλει να του διαγράψουν το χρέος;;;;;;;
ΌΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΟΛΟ.


             
            Αν θέλουν λοιπόν να σταματήσουμε να μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο παράνομης υπερχρέωσης,  θα πρέπει  ο υπ. Οικονομικών κ. Βαρουφάκης και η κυβέρνηση  να επιδείξουν την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και να σταματήσουν τους γελοίους επικοινωνιακούς θεατρινισμούς.
 Γιατί τα σχέδια του κ. Βαρουφάκη και του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, φαίνεται πως είναι δύο  και δεν έχουν αυτά να κάνουν,  ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ούτε με καταγγελία ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ούτε με ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ούτε με ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ  ή άλλου ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ για την κάλυψη του χρέους.
 
Το ένα σχέδιο του κ Βαρουφάκη λοιπόν  μιλάει για ΑΥΞΗΣΗ του ΧΡΕΟΥΣ με  ΝΕΟ  ΔΑΝΕΙΣΜΟ,  που δεν θα το ονομάσουν μνημόνιο, που είναι απαγορευμένη λέξη, αλλά θα βρούν αυτοί μία “προοδευτική λέξη”.  Και το άλλο σχέδιο δείχνει,  πως δεν έχουν κανένα σχέδιο  και θα πάνε την χώρα σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
 
Τώρα φαίνεται καθαρά,  πως  πριν ακόμα πάρουν την κυβέρνηση, ήξεραν να λένε μόνο  παχιά λόγια, ενώ  δεν είχαν κανένα σχεδιασμό για να αντιμετωπίσουν μία Γερμανοευρωπαϊκή κόντρα.  Αλλά  και κανένα σχεδιασμό για να αξιοποιήσουν  τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.  Έναν “παλληκαρισμό” της πλάκας κάνουν λοιπόν, για επικοινωνιακό λόγο, χωρίς κανέναν σχεδιασμό, σε περίπτωση “κραχ”.


 
Ο σχεδιασμός τους είναι Δάνεια και πάλι Δάνεια και μόνο Δάνεια   και αν ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,   τότε πάλι Δάνεια.  Και μιλάμε για την Ελλάδα, που είναι ίσως και η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Αν είχαν σκοπό να κανουν ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ για να διαπιστωθεί αν υπάρχει χρέος και κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο κατά το Σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, αλλά και να ΑΞΙΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ τότε θα μιλάγαμε για μία οργανωμένη  Ελληνική  κυβέρνηση που ΈΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
 
Αλλά δυστυχώς, μιλάμε για άλλη μία κυβέρνηση,  υποταγμένη  στο παγκόσμιο  Εβραιοσιωνιστικό  οικονομικό σύστημα , που είναι θεμελιωμένο  επάνω  ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.  
 
Αυτά πίστευαν και υπηρετούσαν όλοι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτά τα οικονομικά χάλια, τα ίδια πιστεύουν και  στα ίδια πανεπιστήμια διδάχθηκαν, ο Βαρουφάκης και οι νέοι “σωτήρες”. Αυτό το οικονομικό σύστημα διοικεί όλα τα κράτη, γι’ αυτό και όλα βρίσκονται πνιγμένα, με την θηλιά των ΔΑΝΕΙΩΝ.
 
Θέλω να πω στους Οικονομολόγους  του κόσμου, της Ελλάδος, και  της νέας κυβέρνησης:   Αν μόνο με ΔΑΝΕΙΑ μάθατε να λύνετε τα οικονομικά σας προβλήματα, τότε σκουπίδια είναι τα πανεπιστήμια που σπουδάσατε και σκουπίδια είναι και τα πτυχία που έχετε πάρει.
Το να είναι  κάποιος υπ. Οικονομικών της πλουσιότερης χώρας του κόσμου και να ΖΗΤΑ μόνο ΔΑΝΕΙΑ,  δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει.

Ή δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ της πραγματικής ΟΙΚΟΝΟΜΊΑς και το παίζει οικονομολόγος,
Ή ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ κατά του Ελληνικού πλούτου.
 
Σοβαρότητα πάντως  και σχεδιασμό  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ  και με μαθηματική ακρίβεια, μετρά αντίστροφα τις  μέρες, μέχρι να φέρει στην χώρα  την χρεοκοπία.

            Η πολιτική μου εκτίμηση λοιπόν, είναι πως οι ψευτομαγκιές και οι “λεονταρισμοί” του Γιάννη Βαρουφάκη και της Κυβέρνησης, είναι ένα καλοστημμένο ΘΕΑΤΡΙΚΟ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ  ΠΑΙΧΝΙΔΙ  για να κοροϊδέψουν τους συνήθεις αφελείς και καλόπιστους  Έλληνες.

Θα μπορούσα να είμαι καλόπιστος και εγώ αν δεν ήμουν τεχνοκράτης. Γνωρίζω λοιπόν σαν τεχνοκράτης, πως για να είσαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ  ΜΑΓΚΑΣ πρέπει να έχεις ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ και ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ  ΛΥΣΕΙΣ,  όταν πας να αντιμετωπίσεις Κερδοσκόπους Τραπεζίτες που μπορούν ότι ώρα θέλουν να μας πτωχεύσουν.
 
Όταν “ελπίζεις ” πως δεν θα το κάνουν επειδή θα έχουν και αυτοί συνέπειες, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.   Αυτό είναι “ζαριά”.  Και κανένας ΣΟΒΑΡΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  δεν  παίζει στά “ζάρια” το οικονομικό μέλλον των Ελλήνων.

Ούτε είναι ΕΘΝΙΚΟΣ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ να κόβεις ομόλογα και να ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.  Ούτε να σκέφτεσαι ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ από την ΑΜΕΡΙΚΗ για να πάρει αυτή τον έλεχγο της Ελλάδος.
 
Γι’ αυτό λέω πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ως κυβέρνηση και παίζουν ένα καλοστημένο Θεατρικό παιχνίδι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΜΟΥ της κοινής γνώμης, ενώ η αλήθεια είναι πως ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΧΡΌΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ προς την χρεοκοπία.



Μιά χρεοκοπία που θα έρθει, χωρίς KANENA  ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ.  
“ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ”  και  ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ  είναι.



Συγγραφέας-ερευνητής


greek1

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο