Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; -Αλέξη, μόνο έτσι δεν θα πέσεις!

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Ο Αλέξης Τσίπρας απέναντι στην καταιγίδα.
Η Γερμανική κυβέρνηση απαιτεί από την κυβέρνηση Τσίπρα, λίγα 24ωρα πριν την ψηφοφορία στην Βουλή για την ψήφο Εμπιστοσύνης να πάρει πίσω όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες της και το κυριότερο να αποδεχθεί την παρουσία της Τρόικας αλλά και την συνέχιση των μνημονίων.

Χαρακτηριστικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός ότι ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης συναντήθηκε κρυφά στο Παρίσι με τον Πολ Τόμσεν και ξέχασε να μάς το πει.
Εφτασε η ώρα λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει την μόνη επιλογή σωτηρίας για την χώρα αλλά και τον ίδιο: Nα καθαρίσει τις συμμορίες που ελέγχουν την Κολομβία των Βαλκανίων αλλά και να σκοτώσει το πελατειακό κράτος. Διαφορετικά θα είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει άλλη επικίνδυνη και στην κόψη του ξυραφιού διαδρομή-όπως είναι το Δημοψήφισμα για την έξοδο από το Ευρώ.
Πρόκειται για ένα ρίσκο που έχει μόνο πόνο, δάκρυα και κόλαση δίχως τέλος. Είναι ο πλέον σύντομος δρόμος για να καταστραφεί ό ίδιος πολιτικά και να κάνει μάγκα τον Σαμαρά, την Βούλτεψη, την Μαρία Σπυράκη, την Αννα Παναγιωταρέα και τον Ελβις Πρίσλευ που είναι ο νεκρός της Αρχαίας Αμφίπολης.
Ιδού Αλέξη, ο οδικός χάρτης για να μην καταστραφείς>
1) Σκότωσε το πελατειακό κράτος.
Για να το κάνεις αυτό όμως οφείλεις να διαθέτεις υπουργούς με ατσάλινους όρχεις και όχι μαυρογιαλούρους σαν τον Κατρούγκαλο. Πρέπει την αξιολόγηση που ποτέ δεν έκανε ο ανεκδιήγητος Μητσοτάκης να την κάνεις εσύ με κριτήρια που θα επιλέξει η κυβέρνησή σου.
Δεν έχεις το δικαίωμα Αλέξη, την ώρα που έστω και μία γριούλα ή ένας παππούς καρκινοπαθής αναζητεί στα σκουπίδαμισοφαγωμένη τυρόπιτα να κρατάς στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων του χιλιάδες κηφήνες υπαλλήλους με τους πολυτελείς μισθούς που διόρισαν εκείνοι από τους προέδρους που αποδείχθηκαν μπαταχτσήδες και μαυρογιαλούροι. Εδώ και τώρα πάρε το μαστίγιο και αφού καταγράψεις πόσοι από τους υπαλλήλους της Βουλής περισσεύουν φρόντισε τους υπόλοιπους να τους μετατάξεις εκεί όπου υπάρχουν ανάγκες-όπως για παράδειγμα στον τομέα της Υγείας. Κάντους συνοδούς στα ασθενοφόρα του 166-φρόντισε να μετεκπαιδευθούν το ταχύτερο και στείλτους ανά την Ελλάδα εκεί όπου είναι απαραίτητοι. Αλέξη, βάλε ένα τέλος στο κωλοχανείο της Βουλής και στην σπατάλη για τους πολυτελείς υπαλλήλους.
2) Μείωσε τώρα στα 2.500 ευρώ (αντί για 6.000 ευρώ συν τα extra) τους μισθούς των 300 βουλευτών που σπάνια πατάνε στη βουλή και περνούν τον περισσότερο χρόνο στα κανάλια των νταβατζήδων, στα Κολωνάκια, στα ταξίδια, στις επιτροπές, στις αυλές των νταβατζήδων.
3) Κλείσε οριστικά την ΕΡΤ όπως την ξέραμε. Κάνε ένα μικρό κρατικό κανάλι με 80 συνολικά εργαζόμενους το οποίο θα εκπέμπει στην ακριτική Ελλάδα ώστε οι ακρίτες κάτοικοι των νησιών, της Θράκης και της Κρήτης καθώς και οι ναυτικοί μας να μην είναι αναγκασμένοι να ακούν τούρκικα. Με τις δυνατότητες που σου δίνει η τεχνολογία οι 80 νοματαίοι φτάνουν και περισσεύουν. Τους υπόλοιπους να τους χρησιμοποιήσεις εκεί όπου η πατρίδα τούς έχει ανάγκη και φυσικά όχι με τους μισθούς που πέρνανε για να χορεύουν στην Υγειά του μαλάκα λαού. Δεν έχεις δικαίωμα να κρατάς ένα κρατικό μαγαζί που θα ζει από το χαράτσι που πληρώνει ο κόσμος για την ΕΡΤ στη ΔΕΗ και από τις επιχορηγήσεις. Δεν έχεις δικαίωμα να κρατήσεις ένα κρατικό κωλόμπαρο στο οποίο κάθε υπουργός θα διορίζει τα ρουσφέτια του.
4) Συνέχισε-με τους κανόνες διαφάνειας που η κυβέρνησή σου θα ορίσει και προς όφελος του Δημοσίου-, τιςΑποκρατικοποιήσεις. Αλλωστε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης διαπιστώσαμε πως όπου έκανε κουμάντο το κράτος γλένταγαν οι νταβατζήδες και οι μιζαδόροι υποιυργοί με τρανταχτό παράδειγμα τον ΟΤΕ. Αυτός ο πρώην  διαπλεκόμενος κρατικός Οργανισμός που βρισκόταν στο έλεος του Κόκκαλη και τύπων σαν τον Τόμπρα κατάφερε να γίνει μια σύγχρονη εταιρεία στα χέρια του Μιχάλη Τσαμάζ αφότου πέρασε στον έλεγχο της DT. Aυτόν τον ΟΤΕ προτιμούν οι νέοι Ελληνες πολίτες και όχι τον ΟΤΕ της διαπλοκής. Κάνε το ίδιο και με την ΔΕΗ-χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να την ξεπουλήσεις σε τίποτε νεόπλουτα κωλόπαιδα-γαμπρούς του Κολωνακίου που σεργιανάνε με τις πολιτικές βίζιτες που εκλέγει ο μαλάκας λαός μέσα στην βαριά αποχαύνωσή του.
5) Δώσε εντολή στους υπουργούς σου να μην ξαναμιλήσουν για επαναπροσλήψεις με εξαίρεση τις καθαρίστριες-οι οποίες θα πρέπει να επαναπροσληφθούν με μισθούς που θα αντιστοιχούν σε μια χρεοκοπημένη χώρα όπως είναι η Ελλάδα.Αλλωστε είναι ξεφτίλα από ένα ολόκληρο πελατειακό και διεφθαρμένο δημόσιο να απολύουμε μόνο τις καθαρίστριες.
6) Δώσε εντολή στον Ρουμπάτη να πάρει στα σοβαρά την Υπηρεσία (ΕΥΠ) που του ανέθεσες και αφού εντοπίσει όσους από τους πράκτορες είναι ικανοί και όχι σούργελα σαν κι αυτά που χορεύουν στα τραπέζια να συνεργαστούν με τον Νικολούδη και τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές ώστε να εντοπιστούν ΟΛΟΙ οι φοροφυγάδες. Δώσε εντολή να εντοπιστούν  όλα τα λαμόγα συμπολίτες μας οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έβγαλαν εκατομμύρια μέ εμβάσματα και άλλους τρόπους στο εξωτερικό, όλα εκείνα τα λαμόγια που απέκτησαν βίλες στο εξωτερικό με μαύρο και αδήλωτο στην Ελλάδα χρήμα.Χρησιμοποίησε την μέθοδο της εξαγοράς για να λαδώσεις υπαλλήλους ελβετικών τραπεζών οι οποίοι θα σου δώσουν λίστες με ονόματα Ελλήνων που έχουν καταθέσεις στην Ελβετία, στη Γεραμανία, στην Αγγλία, στις ΗΠΑ και όσων τις σήκωσαν και τις πήγαν στην Σιγκαπούρη, στην Κύπρο αλλά και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους.
7) Φρόντισε να καθαρίσεις τις συμμορίες-παραδικαστικά κυκλώματα που ελέγχουν την Δικαιοσύνη. Το πρόβλημα της χώρας είναι κατ΄εξοχήν πρόβλημα Δικαιοσύνης και όχι Οικονομικό. Δώσε εντολή να γίνει έλεγχος σε όλα τα πόθεν έσχες όσων υπηρετούν στην Δικαιοσύνη και στέλνε κομμάντος να ελέγξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία ένα-προς ένα. Χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να εντοπίσεις το διεφθαρμένο προσωπικό της Δικαιοσύνης με κάθε κόστος.
8) Καθάρισε τα κυκλώματα που ελέγχουν τα ερευνητικά προγράμματα και τις επιχορηγήσεις-κονδύλια στον Τομέα της Παιδείας. Εδώ υπάρχουν και ντοκουμέντα για τις συμμορίες και συγκεκριμένες σφηκοφωλιές-Πανεπιστήμια όπου οργιάζει ο υπόκοσμος συγκεκριμένου καθηγητικού κατεστημένου.
9) Καθάρισε τα κυκλώματα στο χώρο της Υγείας πριν βρεθείς με το κεφάλι-εσύ και η κυβέρνησή σου-στα σκατά. Η Υγεία είναι ένας τομέας βαθιά διεφθαρμένος με τεράστιο κόστος στους Ελληνες φορολογούμενους.
10) Βάλε ένα τέλος στο βούρκο των ΜΜΕ. Εδώ και τώρα ασφυκτικό έλεγχο σε όλους τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, στο Πόθεν Εσχες τους και στα θαλασσοδάνειά τους. Στο χώρο των ΜΜΕ ενεδρεύουν ένα μάτσο φοροφυγάδες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Με αυτούς τούς τύπους συναγελάζονται καθημερινά οι υπουργοί σου-όπως έκαναν άλλωστε όλοι οι υπουργοί των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης-ακόμη και οι πρωθυπουργοί.
11) Βάλε ένα τέλος στο βούρκο του Αθλητισμού πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα.
Αυτές θα πρέπει να είναι οι πρώτες σου κινήσεις εάν θέλεις να γράψεις ιστορία και να μην φύγεις κι εσύ ταπεινωμένος και μέσα στην περιφρόνηση της Ιστορίας.
kourdistoportocali

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο