Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Λαϊκή Ενότητα Βοιωτίας: Καταγγελία για την διακοπή της πρόσβασης, από τη ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. ΑΕ, προς τον κόλπο της Νούσας στη Θίσβη

Η “Λαϊκή Ενότητα” Βοιωτίας καταγγέλλει τις εντελώς παράνομες  ενέργειες της εταιρείας “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΙΣΒΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε. (ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. ΑΕ)” η οποία απαγορεύει αυθαίρετα και παράνομα στους πολίτες την χρήση της κοινόχρηστης οδού που οδηγεί στον κόλπο της Νούσας.


Η “Λαϊκή Ενότητα” Βοιωτίας συμπαραστέκεται στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής της Θίσβης, οι οποίοι με μαζική Λαϊκή Συνέλευση στις 19/8/2015 αποφάσισαν ομόφωνα να αντισταθούν με κινητοποιήσεις και με κάθε νόμιμο τρόπο ενάντια σε αυτές τις πρακτικές της εταιρείας. Τονίζεται πως η χρήση της οδού, του αιγιαλού και της παραλίας αποτελούν συνταγματικά και αναφαίρετα δικαιώματα όλων των πολιτών και φυσικά και των κατοίκων της Θίσβης.

Καλούμε επίσης τις αρμόδιες αρχές και το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα και να διασφαλίσουν τη μόνιμη, ελεύθερη διέλευση των πολιτών στην οδό που οδηγεί στο κόλπο της Νούσας.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο