Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από το Δήμαρχο Θηβαίων

Στις τελετές Αγιασμού των σχολείων του Δήμου Θηβαίων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Σπ. Νικολάου προκειμένου να ευχηθεί από κοντά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική  χρονιά.
Συγκεκριμένα παραβρέθηκε στο 5ο Δημοτικό, στο 2ο   Γυμνάσιο- Λύκειο και στο 3ο Γυμνάσιο- Λύκειο Θήβας. Ταυτόχρονα, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου , δείχνοντας έμπρακτα την προτεραιότητα του Δήμου στα θέματα παιδείας.

Ο κ. Δήμαρχος  στον χαιρετισμό του τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται διαρκώς κοντά στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα σχολεία να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα. Δήλωσε επίσης ότι   προτεραιότητα έχουν τα θέματα θέρμανσης,  υγιεινής και ασφάλειας. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Με την εποικοδομητική συνεργασία Δήμου, Συλλόγου Διδασκόντων και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα καταφέρουμε και αυτή τη  χρονιά να διατηρήσουμε τα σχολεία μας στην κατάσταση που αξίζει στα παιδιά μας”.
Κλείνοντας, ζήτησε από τα παιδιά να είναι επικεντρωμένα στα μαθήματά τους, ώστε να να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με δυνατό χαρακτήρα και ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία, προσφέροντας πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο.








Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο