Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Θηβαίων για το 2016

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας στις 13 Ιανουαρίου 2016 ο προϋπολογισμός του Δήμου Θηβαίων οικονομικού έτους 2016, ο οποίος συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Νοεμβρίου 2015.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, με αφορμή την επικύρωση του Π/Υ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με την επικύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση του προϋπολογισμού επιβεβαιώνεται η ομαλή λειτουργία του Δήμου Θηβαίων, που του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει να υλοποιεί το πρόγραμμά του και το έργο του προς όφελος των δημοτών, μέσα στη δυσμενή οικονομική περίοδο του βιώνει η χώρα. Είναι ένας προϋπολογισμός που έχει καταρτιστεί σύμφωνα και με την ισχύουσα νομοθεσία, ισοσκελισμένος όπως απαιτείται, ρεαλιστικός και πιστεύω εφαρμόσιμος.  Ένας προϋπολογισμός στον οποίο αποτυπώνεται η στρατηγική και οι προτεραιότητες της πολιτικής που θα ακολουθήσουμε για το 2016.

Ωστόσο, οφείλω να τονίσω τον οικονομικό στραγγαλισμό και το σχέδιο απαξίωσης, που υφιστάμεθα όλοι οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη διαρκή μείωση των πόρων (ΚΑΠ, ΣΑΤΑ κα. ), τις αυξημένες υποχρεώσεις που επωμιζόμαστε και τις οποίες καλούμαστε να στηρίξουμε αφενός χωρίς να προχωρήσουμε σε προσλήψεις προσωπικού αφετέρου όντας υποχρηματοδοτούμενοι”.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο