Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΘΗΒΑΣ

Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Θήβας, θεμέλιο της παράδοσης και κιβωτός των αξιών όπως ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη, η προσφορά, χαρίσματα του λαού μας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ως μέλος της ομάδας γυναικών στο fb (από την Θεσσαλονίκη) «Πλέκουμε Αλληλεγγύη» στηρίζει την προσπάθεια αυτή.
Καλούμε τα μέλη, φίλες και φίλους του Λ τ Ε Θήβας, τους συλλόγους της πόλης μας, να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την όμορφη προσπάθεια να ζεστάνουμε τα παιδιά των συνανθρώπων προσφύγων, που έρχονται στη χώρα μας από τα  παγωμένα νερά του Αιγαίου έχοντας μπροστά τους το δύσκολο ταξίδι προς τη βόρεια Ευρώπη.
Συγκεντρώνουμε υλικά και μόνο, όχι χρήματα, για πλέξιμο, πλέκουμε σκουφάκια, κασκόλ, γάντια, κουβέρτες και ότι άλλο μπορεί να πλέξει κανείς για τα παιδιά των προσφύγων που φεύγοντας από την Ειδομένη έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ δύσκολες συνθήκες.
Μέχρι το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 δεχόμαστε τις προσφορές σας στη στέγη μας, (οίκημα Σταμούλη)  οδός Πινδάρου αρ.3,  κάθε Δευτέρα 6:00μμ – 8:00μμ,      Τετάρτη 7:30μμ – 8:30μμ και  Σάββατο  10:00πμ – 1:30μμ.
Τηλ/να επικοινωνίας 6977410450 – 6987730168.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο