Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Όλα κλειστά στις 4 φεβρουαρίου αποφάσισε η ΕΣΕΕ.

Σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενος για το ασφαλιστικό προχωρά και ο εμπορικός κόσμος. Η ΕΣΕΕ αποφάσισε για τις 4 Φεβρουαρίου το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Παράλληλα, με το κλείσιμο των καταστημάτων, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΕΕ, ομόφωνα πήρε μεταξύ άλων και τις εξής αποφάσεις:
- Πραγματοποίηση πανελλαδικού πανεμπορικού συλλαλητηρίου την ίδια ημέρα, 4 Φεβρουαρίου, στην έδρα της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως.

- 'Αμεση ενημέρωση όλων των εμπόρων σε όλη την Ελλάδα για τις θέσεις, τις παρατηρήσεις και τις τεκμηριωμένες προτάσεις της ΕΣΕΕ επί του ασφαλιστικού σχεδίου.
- Συνάντηση εντός της τρέχουσας εβδομάδος με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και ενημέρωσή τους για τις θέσεις της ΕΣΕΕ και τις επιπτώσεις που θα έχει το συγκεκριμένο ασφαλιστικό σχέδιο στην κοινωνική συνοχή του εμπορικού κόσμου.
- Συνεργασία με τους άλλους κοινωνικούς εταίρους και το πανελλαδικό όργανο των εργαζομένων στο εμπόριο, την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων στα πλαίσια του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων.


4 Φεβρουαρίου οι έμποροι κλείνουν τα μαγαζιά τους από LAMIASTARGR

lamiastar

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο