Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

6 ΚΑΙ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 . ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου το «ΙΧΩΡ» και η Ελληνική Εστία Επιστημονικών ερευνών διοργανώνουν διήμερη αρχαιολογική, σεμιναριακή και βιωματική εκδρομή στους Δελφούς σε συνεργασία με το μουσικό συγκρότημα αρχαίας Ελληνικής μουσικής «ΣΑΟΣ». Το Σάββατο θα υπάρξει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και το μουσείο ,και ξενάγηση από ειδικό πιστοποιημένο ξεναγό και τον Αρχαιολόγο Ευάγγελο Μπεξή που θα συνοδεύει την αποστολή. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας και μουσική συναυλία από το συγκρότημα «ΣΑΟΣ» με αρχαία Ελληνικά μουσικά όργανα. Διανυκτέρευση.
Την Κυριακή σε ανοικτό χὠρο των Δελφών και επί τη ευκαιρία της μετάβασης από την Απολλώνεια κυριαρχία σε αυτήν του Διονύσου στους Δελφούς , έως της επιστροφής του Απόλλωνος από την Υπερβορέα, θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία από το συγκρότημα «ΣΑΟΣ» χαιρετίζοντας το γεγονός. Στην συνέχεια περιήγησις στον χώρο της Θόλου και των εκεί ιερών . Το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα.

Συνολικό κόστος μόνο 80 ευρώ. Περιλαμβάνει όλες τις μεταφορές του διημέρου με πολυτελές πούλμαν , διανυκτέρευση, πρωινό, δείπνο, ξεναγήσεις και μουσικές συναυλίες.

Θέσεις περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες στο 210-3840676.


mystikaperasmata


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο