Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ EURODENTICA ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Τον τίτλο   της «Καλύτερης Οδοντιατρικής Κλινικής της Χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο-InternationalDentalClinicoftheYear,  στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού IMTJ Awards (http://awards.imtj.com/, διεκδικεί στις 22 Μαΐου  στην Μαδρίτη η ελληνική εταιρεία EURODENTICAΕξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα!
Η EURODENTICA  έχει επιλεγεί σε παγκόσμιο επίπεδο  στην  τελική τριάδα  των εταιρειών, που διεκδικούν τον τίτλο κι αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα η διάκριση αυτή αποδεικνύει ότι παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα  στον τομέα της υγείας οι Έλληνες επιστήμονες πρωτοπορούν παγκοσμίως και οι προσφερόμενες υπηρεσίες  υγείας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Είναι η πρώτη φορά που οδοντιατρική κλινική από την Ελλάδα λαμβάνει υποψηφιότητα για αυτή την διάκριση, ενώ η υποψηφιότητα αυτή κρίνεται εξαιρετικά ωφέλιμη για την προβολή του κλάδου, αλλά και τον Ελληνικό Οδοντιατρικό Τουρισμό εν γένει.
Πρόκειται για έναν από τους πιο έγκυρους  διαγωνισμούς  που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Διεθνή Εφημερίδα Ιατρικού Τουρισμού IMTJ και συμμετέχουν διακεκριμένοι κριτές από όλο τον κόσμο.
«Η επιλογή μας μετά από αξιολόγηση στην  τελική τριάδα σε παγκόσμιο επίπεδο , μεταξύ των πιο ποιοτικά προβεβλημένων Οδοντιατρείων, είναι μεγάλη τιμή για την χώρα μας αλλά και για τους εξειδικευμένους επιστήμονες  και το υπόλοιπο προσωπικό της  ΕURODENTICA» αναφέρει ο επιστημονικός διευθυντής της  EURODENTICAΕξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα  Επ. Καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου  Αθηνών, κ. Νικόλαος Σ.  Κουβελάς!
Αξίζει να αναφερθεί ότι η EURODENTICAΕξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα έχει στη συλλογή της μεγάλες διακρίσεις και πιστοποιήσεις  από διεθνείς οργανισμούς. Την τελευταία διάκριση απέσπασε από το Γερμανικό Οργανισμό TEMOS και το διεθνές  DIPLOMATIC  COUNCIL.
Η διάκριση αφορούσε το άριστο επίπεδο των επιστημονικών υπηρεσιών που προσφέρει στους ασθενείς και την κατέταξε ανάμεσα στα 150 καλύτερα Οδοντιατρικά Κέντρα του κόσμου (Best Hospitals Worldwide 2014, www.diplomatic-council.org).
«Οι  διακρίσεις είναι πάντα  κίνητρο να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών» κατέληξε ο κ Κουβελάς.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο