Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

1.000 μετανάστες θα μεταφερθούν στη Θήβα

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, περίπου 1.000 μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν σε στρατόπεδο στη Θήβα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας έχει γνωστοποιήσει στο δήμο Θηβαίων την πρόθεση της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει ως χώρο φιλοξενίας προσφύγων το πρώην κλωστήριο Σαγίρογλου, στη θέση Χαραϊντίνη πλησίον του Στρατοπέδου Θηβών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε σημερινή του συνέντευξη, αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τη μεταφορά 2.000 μεταναστών στην Κρήτη και μάλιστα συνέκρινε την κατάσταση με αυτή που θα δημιουργηθεί στη Θήβα.


Στο πλαίσιο μεταφοράς και «μοιράσματος» των προσφύγων στη χώρα, η Κρήτη θα πάρει το κομμάτι που της ανήκει, σύμφωνα με τον κ. Μουζάλα. «Όσο κι αν δεν σας ακούγεται καλό, οι 2.000 πρόσφυγες σε όλη την Κρήτη είναι ένα πολύ ευνοϊκό νούμερο αν σκεφτούμε ότι μόνο η Θήβα θα πάρει 1000».

Ο ίδιος, ερωτηθείς για την φράση που του αποδόθηκε σχετικά με το ότι «η Κρήτη δεν είναι καμία εκλεκτή φυλή» δήλωσε: «Ποτέ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Για όνομα του Θεού, αυτά δεν ανέχονται σε μία σοβαρή συζήτηση. Αυτό που είπα εν τη ρύμη του λόγου ήταν ότι δεν γίνεται να μην πάρει η Κρήτη και να πάρει η Ελλάδα, εννοώντας την κεντρική Ελλάδα».

finances

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο