Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τον Γ.Γ. Αθλητισμού και τον Γ.Γ. Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδας

Την Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο Λιβαδειάς, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός και ο κ. Κώστας Σταματιάδης Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων κ. Χρήστος Κυπραίος και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Αλεστάς.
Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε η έναρξη των απαραίτητων διαδικασιών για την άμεση υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδας για την πραγματοποίηση αγώνων των εθνικών ομάδων χάντμπολ και άλλων αθλητικών συναντήσεων στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.
  Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδας κ. Σταματιάδης δεσμεύτηκε ότι από την πλευρά της η Ομοσπονδία θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια για τη  δημιουργία ομάδας χάντμπολ στη Λιβαδειά, εάν κάτι τέτοιο είναι επιθυμητό.
Τέλος, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα αθλητικής πολιτικής, οι τρόποι προσέλκυσης και συμμετοχής των νέων σε διάφορα αθλήματα και η ανάγκη  στήριξης και ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού. Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο