Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχω αναφερθεί στο “Βορειοηπειρωτικό Βήμα”.
Την τριμηνιαία εφημερίδα που είναι το επίσημο όργανο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνος (ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ).

Την οποία εκδίδει ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας.
Έτσι και σήμερα θα δημοσιεύσω ένα από τα υπέροχα κείμενα της εν λόγω εφημερίδος που επιμελήθηκε ο κ. Χρήστος Σιχλιμοίρης και αφορά το παρελθόν ενός εκ των τραμπούκων της σημερινής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Απρίλιος 1989: Όταν ο υπουργός Πολάκης υπερασπιζόταν την κομμουνιστική Αλβανία.

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του, όταν αναφερόμενος σε δημοσιογράφο, από τον οποίο “ενοχλήθηκε”  λόγω του περιεχομένου της ερώτησής του, δήλωσε ότι “Έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη”.  
Μπορεί αυτή η δήλωση, του Πολάκη να σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, κανείς όμως δεν χαρακτήρισε ως προτροπή σε έγκλημα την δήλωσή του, ούτε φυσικά ζήτησε την ποινική του δίωξη, θεωρώντας απλώς ότι πρόκειται για – ένα ακόμη – “λεκτικό ατόπημα”. Είναι όμως ένα ακόμη “λεκτικό ατόπημα” ή πρόκειται όντως για θρασύ τραμπούκο που συνεχίζει όσα έμαθε κάνοντας το “αγροτικό” του στην ΚΝΕ.    
Στο “Βορειοηπειρωτικό Βήμα” Απρίλιος 1989 με τίτλο: “ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ κατά φοιτητών που παρακολουθούσαν ομιλία του κ. Σεβαστιανού στην Πανεπιστημιούπολη – είκοσι τραυματίες”, διαβάζουμε τα εξής:
«…. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, οι αναρχο-αριστερές και οι κνίτικες ομάδες είχαν καταλάβει το προαύλιο της Ιατρικής Σχολής και έβριζαν χυδαία όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως “Τα αλβανικά σύνορα να φτάσουν στη Λαμία”, “θάνατος στους εθνικιστές”, “Σεβαστιανέ φασίστα” και άλλα παρεμφερή. Τους συγκεκριμένους αναρχικούς – που είχαν κατεβεί από τα Εξάρχεια, αποφασισμένοι για μάχη – κατεύθυνε κάποιος Κοσμιρίδης, ενώ τους Κνίτες το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής και της Πανσπουδαστικής Παύλος Πολάκης και ο φοιτητής της οδοντιατρικής και μέλος της ΠΣΚ Μωραΐτης. Ο Πολάκης απηύθηνε “τελεσίγραφο” προς τους οργανωτές της εκδήλωσης “να τσακιστούν να φύγουν, γιατί αλλιώς θα τους πετάξουν έξω με τις κλοτσιές”. Επικαλέστηκε μάλιστα με τραμπουκικό ύφος απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου για ματαίωση της εκδήλωσης, απόφαση “διάτρητη” σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχολής της ΔΑΠ Φοίβο Γιαννακόπουλο, καθώς η ΔΑΠ δεν είχε κληθεί να συμμετάσχει…
… Στο τέλος της “επίθεσης” ένας από τους υποκινητές, το μέλος της ΠΣΚ Πολάκης αντικαταστατικά, συνέταξε με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου που πρόσκεινται στην Πανσπουδαστική και “γράφοντας στα παλιά του παπούτσια” τη γνώμη των μελών της ΔΑΠ, κατάπτυστο κυριολεκτικά ψήφισμα, στο οποίο οι Βορειοηπειρώτες αποκαλούνται φασίστες που δεν δικαιούνται να μπαίνουν στο Πανεπιστήμιο και να κάνουν εκδηλώσεις…».

Να λοιπόν ποιος είναι ο κύριος Πολάκης…,

ο νυν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλλον, μόνο ιατρική δεν σπούδαζε, και όπως φαίνεται ξεκάθαρα ήταν ο επικεφαλής των εγκληματικών ορδών των κνιτών και των υπολοίπων αριστεριστών, οι οποίοι λίγους μήνες πριν καταρρεύσει το κομμουνιστικό καθεστώς στην Αλβανία όχι μόνο το υπεράσπιζαν, αλλά παραλίγο να στείλουν “στον άλλο κόσμο” Έλληνες οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την παραβίαση των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι αυτός ο αστοιχείωτος αγροίκος και πάνω απ΄ όλα θρασύδειλος τραμπούκος που λέγεται Πολάκης έχει βεβαρυμμένο εγκληματικό παρελθόν. Αυτό το οποίο ήθελε να κάνει τώρα, δηλαδή να χώσει τρία μέτρα κάτω από την γη έναν δημοσιογράφο, προσπάθησε να το κάνει και το 1989, όταν 20 άτομα (δυο σοβαρά και 18 ελαφρά) έπεφταν θύματα της μπολσεβίκικης μανίας τόσο αυτού, όσο και των υπολοίπων τραμπούκων που κατηύθυνε.
Εκεί όμως υπήρχαν ΣΦΕΒΙΤΕΣ  παλικάρια που υπό τις ευλογίες του Αρχηγού μας Λεβέντη Σεβαστιανού του έδωσαν και πήρε για τα καλά το μάθημά του
Σήμερα κάνει το μάγκα, αντιστάσεως μη ούσης…    
Από εμάς ουδέν σχόλιο! Τα λέει όλα για τον αναρχο-άπλυτο υπουργό Πολάκη, το “Βορειοηπειρωτικό Βήμα”!!                        

Εκτελεστής “συμβολαίου” για τον θάνατο του Ελληνισμού, ο Φίλης.

Ένα ακόμη από τα χειρότερα μέλη αυτής της κυβέρνησης, είναι ο Υπουργός Παιδείας, ο Νίκος Φίλης. Αυτό το πολιτικό παχύδερμο του ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να αμφισβητήσει τη γενοκτονία των Ποντίων συντασσόμενος απόλυτα με την επίσημη θέση της Τουρκίας. Αυτό το πολιτικό απολειφάδι ως “γκρίζος λύκος” “χτύπησε” με δηλώσεις του και ξεσήκωσε εναντίον του τον απανταχού Ελληνισμό, αλλά κυρίως έσπειρε την οργή στο Ποντιακό στοιχείο. Αυτός λοιπόν, ο αγύρτης και ανιστόρητος πολιτικός, είναι σήμερα Υπουργός Παιδείας. Σε μια εποχή που τα παιδιά μας υποσιτίζονται και λιποθυμούν στις αίθουσες διδασκαλίας, που υπάρχουν χιλιάδες κενές αίθουσες από δασκάλους και καθηγητές, που δεν υπάρχει σε πολλά σχολεία θέρμανση και που σε αρκετά από αυτά η υγρασία “τρυπάει” τα κορμιά των Ελληνόπουλων. Έτσι, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της σχολικής κοινωνίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί και με την μη ύπαρξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ξεπερνώντας σε μισαλλοδοξία τους υμνητές του Κεμαλισμού και της Τούρκικης προπαγάνδας!!
Ωστόσο, αυτό το πολιτικό ανδράποδο που περιφέρεται στον κόσμο μας με προβιά ανθρώπου, είναι “άξιος” συνεχιστής των προκατόχων του στο συγκεκριμένο υπουργείο, όπως της Μαριέττας Γιαννάκου της ΝΔ, η οποία με τις μεταρρυθμίσεις της προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ταυτόχρονα ξεσήκωσε και όλη την ελληνική κοινωνία με τη συγγραφή του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, όταν μετέτρεψε τη σφαγή των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης, σε “συνωστισμό ανθρώπων”. Ή όπως, της Άννας Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, που με τις παρεμβάσεις της, στα βιβλία, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, έγινε το μαύρο πρόβατο της Κοινωνίας μας, προεξέχουσας της απαράδεκτης αναφοράς του βιβλίου Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου, όπου υπάρχει χάρτης που αναφέρει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».

Ο άθεος Νίκος Φίλης έκανε το μίσος του για τις ΗΠΑ, έναν έρωτα μεγάλο.   

Ωστόσο, αυτός ο σαλτιμπάγκος της “αριστεράς” που έχει βάλει σκοπό του να διαλύσει την Ορθοδοξία, αποκαθηλώνοντάς τη, από τις ψυχές των ελληνόπουλων, αυτός ο αμετροεπής “χοντρός” του ΣΥΡΙΖΑ, παραβρέθηκε – δίνοντας τα διαπιστευτήρια της υποταγής του – στην Αμερικάνικη Πρεσβεία – όπως πολλοί άλλοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, την 4η Ιουλίου 2016 για την Ανεξαρτησία της χώρας του το 1776.


Βέβαια, σήμερα ο Νίκος Φίλης είναι Εξουσία και όπως έλεγε στα νεανικά του χρόνια η Εξουσία ήταν συνυφασμένη με το Κεφάλαιο των εργοδοτών που απομυζούσε τους εργαζόμενους. Όταν τότε ήταν εναντίον των πλουτοκρατών. Όταν συμμετείχε σε λαϊκούς αγώνες κατά της Αμερικάνικης Πρεσβείας.
Όπως τότε, στις 25 Μαρτίου 1986, ανήμερα της Εθνικής εορτής – που θέλει να καταργήσει την παρέλασή της – που ο Νίκος Φίλης ως Γραμματέας του “Ρήγα Φεραίου” (Νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού) επιχειρούσε, με άλλους ψευτοκουλτουριάρηδες αριστερούληδες, να κλείσει τη Λεωφόρο Συγγρού, διαμαρτυρόμενος για την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζορτζ Σουλτς, στην Ελλάδα.
 

Βλέπετε τότε, ήταν κατά των Αμερικανών, ενώ σήμερα περιδρομιάζει τον άπαχο μαζί τους.
Αλλά, εάν στα μαθητικά και στα φοιτητικά χρόνια δεν είσαι “αριστερός”, είσαι γραφικός, ακραίος, φασίστας, κεφαλαιοκράτης κοκ.
Αντίθετα μόλις ωριμάζεις, επιτρέπονται οι μεταλλάξεις και οι βερμπαλισμοί.
Και από ΚΚΕ και ΚΚΕ εσωτερικού μετατρέπεσαι σε φασίστα της “αριστεράς”.  
Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!!

      
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο